Βιομηχανία αυγών: Διαδικτυακή ενημέρωση για το νέο θεσμικό πλαίσιο από το ΥΠΑΑΤ Επιχειρήσεις / ΟικονομίαΕκπαίδευση 10 Ιανουαρίου, 2023 ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΒιομηχανία αυγών: Διαδικτυακή ενημέρωση για το νέο θεσμικό πλαίσιο από το ΥΠΑΑΤ Κοινοποίηση FacebookPinterestWhatsAppLinkedinReddItEmailΤυπώνωViber ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του ΥπΑΑΤ για διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για το νέο θεσμικό πλαίσιο στην αλυσίδα της αγοράς αυγού. TagsΥΠΑΑΤβιομηχανία αυγώννέο θεσμικό πλαίσιο Κοινοποίηση FacebookPinterestWhatsAppLinkedinReddItEmailΤυπώνωViber Ακολουθήστε το Cibum στα Google News Google News Μείνετε ενημερωμένοι Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. Email * Λίστες Ενδιαφέροντα άρθρα Επιλεγμένα άρθρα μεγάλου ενδιαφέροντος Expert (επιστημονικά άρθρα) Λίστα για τα τεχνικά άρθρα. (αποεπιλέξτε την λίστα αυτή αν δεν σας ενδιαφέρει) Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου και τους όρους. (Link) Προηγούμενο άρθροΙΟΒΕ: Ανησυχητικά τα μηνύματα για τις τιμές των τροφίμων – Αναμένονται και νέες ανατιμήσεις!Επόμενο άρθροKapelis Packaging: Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας 2022 Cibum ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ακύρωση απάντησης Σχόλιο: εισάγετε το σχόλιό σας! Όνομα:* παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ Email:* έχετε εισάγει εσφαλμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου! παρακαλώ εισάγετε εδώ την ηλεκτρονική σας διεύθυνση Ιστοσελίδα: Αποθηκεύστε το όνομα, το email και τον ιστότοπό μου σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο Αναζητήστε άρθροΑναζήτηση Must read Ασφάλεια Τροφίμων10 Ιουνίου, 2023Ακτινοβόληση Τροφίμων: Τι ισχύει στην ΕΕ – Γιατί η βιομηχανία αντιστέκεταιΠαρά την επίσημη έγκριση των Αρχών και τις διαβεβαιώσεις περί ασφάλειας η χρήση της ακτινοβόλησης τροφίμων παραμένει περιορισμένη. Διατροφή και Υγεία9 Ιουνίου, 2023Ποιο είδος ψωμιού βοηθά στην απώλεια βάρους – Επιστημονική μελέτηΗ επίδραση της κατανάλωσης ψωμιού με χαμηλή απελευθέρωση ινσουλίνης, στην ανάπτυξη βάρους — Μια πραγματική τυχαιοποιημένη ελεγχόμενη δοκιμή. Ασφάλεια Τροφίμων8 Ιουνίου, 2023ΕΦΕΤ: Το μεγάλο λάθος του κρεοπωλείου που ευθύνεται για τις δεκάδες δηλητηριάσεις στη ΛάρισαΤο πόρισμα του ΕΦΕΤ για το κρεοπωλείο που προκάλεσε δεκάδες τροφικές δηλητηριάσεις την Κυριακή του Πάσχα. Ροή Ενημέρωσης Γαλλία: 75 μεγάλες εταιρίες τροφίμων δεσμεύθηκαν να μειώσουν τις τιμές τουςΔιεθνή7 ώρες πριν Οι πιο παράξενες παραγγελίες room serviceΝέα7 ώρες πριν Οποιαδήποτε ποσότητα αλκοόλ αυξάνει τον κίνδυνο ανάπτυξης περισσότερων από 60 ασθενειώνΝέα8 ώρες πριν Γιατί η οικογένεια “σαμποτάρει” όσους προσπαθούν να χάσουν βάρος – Επιστημονική μελέτηΔιατροφή και Υγεία8 ώρες πριν Τα ποτά κατακτούν την κορυφή σε έκθεση με τα καλύτερα νέα προϊόντα για το 2022Καινοτομία / Τάσεις8 ώρες πριν Παγωτό: Άνοδος των πωλήσεων παρά τον πληθωρισμόΚαινοτομία / Τάσεις9 ώρες πριν Δείτε επίσης!Προτεινόμενα άρθρα Γαλλία: 75 μεγάλες εταιρίες τροφίμων δεσμεύθηκαν να μειώσουν τις τιμές τους Είχε προηγηθεί προειδοποίηση για οικονομικές κυρώσεις και βαριά φορολογία - Τέλος και η ευνοϊκή φορολογική μεταχείριση για τα Airbnb. Ioniki: Τιμητική βράβευση από το Κέντρο Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα Αναγνώριση της συνεισφοράς της Ioniki στην προστασία του περιβάλλοντος. ΠΙΝΔΟΣ: Σε νέα πρωτοποριακή συσκευασία ECO SAFETY PACK το Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής Υψηλής προστασίας συσκευασία, 100% φιλική ως προς το περιβάλλον, 100% ανακυκλώσιμη. Καταναλωτές: Ο ισχυρισμός “χαμηλά λιπαρά” υποσυνείδητα γίνεται και “χωρίς ζάχαρη”! Μελέτη για την ανταπόκριση των καταναλωτών σε τρόφιμα με «χαμηλά λιπαρά» αλλά, με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη.