Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
33.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Vivartia: Διάκριση της Chief Operating Officer του Ομίλου Εστίασης στα Βραβεία Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαVivartia: Διάκριση της Chief Operating Officer του Ομίλου Εστίασης στα Βραβεία Γυναικείας Επιχειρηματικότητας
spot_img

Η Κατερίνα Παπαγεωργίου, Chief Operating Officer του Ομίλου Εστίασης της Vivartia, απέσπασε χρυσό βραβείο στην κατηγορία της καινοτομίας στον σχεδιασμό και την εξυπηρέτηση πελατών, έναν τομέα ο οποίος βρίσκεται διαχρονικά στο επίκεντρο της ανάπτυξης του Ομίλου σε όλο το εύρος της δραστηριότητάς του.

Τα σήματα του Ομίλου Εστίασης της Vivartia επενδύουν συστηματικά στην καινοτομία, με κεντρικό όχημα τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Βασικός στόχος είναι η βελτίωση της καταναλωτικής εμπειρίας, μέσω της ταχύτερης και – όσο το δυνατόν – ανέπαφης συναλλαγής με τον πελάτη, προσδίδοντας παράλληλα προστιθέμενη αξία σε κάθε αγορά. Μέσω των ανανεωμένων sites & apps τους οι 2 μεγάλες αλυσίδες του Ομίλου έχουν αναβαθμίσει την εμπειρία παραγγελίας και στο online delivery, ενώ μέσω των καινοτόμων και πολυβραβευμένων προγραμμάτων πιστότητας «All Star Club» για το Goody’s Burger House και “Bite Club” για το everest, επεκτείνουν διαρκώς τη βάση των πιστών καταναλωτών τους.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο η κ. Παπαγεωργίου δήλωσε σχετικά:

«Ευχαριστώ γι’ αυτή την πολύ τιμητική διάκριση. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι ανάμεσα σε τόσες σημαντικές γυναίκες που έχουν καταφέρει να διακριθούν στο ελληνικό επιχειρείν. Θα ήθελα να συγχαρώ όλες αυτές τις γυναίκες, μητέρες, συναδέλφους που έχουν καταφέρει με προσπάθεια και επιμονή να βρίσκονται σήμερα εδώ, αλλά και όλες εκείνες που δεν βρίσκονται σήμερα σε αυτή την αίθουσα και που δίνουν καθημερνά τον δικό τους αγώνα. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που αυτή η αναγνώριση επικεντρώνεται στον τομέα της καινοτομίας. Και αυτό γιατί καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας αποτελούσε για μένα προτεραιότητα η ενσωμάτωση της καινοτομίας στην κουλτούρα της εταιρίας που εργάζομαι. Στόχος της εταιρίας, αλλά και προσωπικό μου στοίχημα, είναι να συνεχίσουμε δυναμικά αυτή την πορεία διαρκούς αναβάθμισης της συνολικής εμπειρίας του «omnichannel» – πλέον – καταναλωτή, προσφέροντας προστιθέμενη αξία σε κάθε επαφή του με τα σήματά μας.»

Στόχος του θεσμού των «Βραβείων Γυναικείας Επιχειρηματικότητας» είναι να επιβραβεύσει τις γυναίκες που κατέχουν ηγετικές θέσεις στις σύγχρονες επιχειρήσεις, συμβάλλοντας με τις πρακτικές και τις επιδόσεις τους στη διαμόρφωση του επιχειρηματικού τοπίου στη χώρα.

Ο Όμιλος Εστίασης της Vivartia, είναι ο μεγαλύτερος όμιλος εστίασης στην Ελλάδα και από τους μεγαλύτερους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, λειτουργώντας και αναπτύσσοντας τα πλέον δυναμικά σήματα στον κλάδο της εστίασης, όπως τα Goodys Burger House, everest, Flocafe Espresso Room & La Pasteria. Απασχολεί περισσότερους από 2500 άμεσα και 5000 έμμεσα εργαζομένους, στηρίζοντας έμπρακτα την ελληνική οικονομία και ενισχύοντας την οικονομική δραστηριότητα των τοπικών κοινωνιών. Ο Όμιλος λειτουργεί 2 σύγχρονες μονάδες παραγωγής, ενώ εξυπηρετεί καθημερινά περισσότερους από 300.000 πελάτες σε περισσότερα από 560 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας ξεχωριστά προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του καταναλωτή.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Οι 25 χρόνιες ασθένειες που προκαλούν τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Η Ευρώπη αντιστέκεται – Πρόταση για προειδοποιήσεις τύπου τσιγάρου

Τα εξαιρετικά επεξεργασμένα τρόφιμα «παραμερίζουν» όλες τις άλλες ομάδες τροφίμων και κυριαρχούν στις παγκόσμιες δίαιτες.

Μικροπλαστικά και σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ανεξάρτητα εάν είναι σε πλαστικό ή σε γυάλινο μπουκάλι!

Ανάλυση μικροπλαστικών σε εμπορικά φυτικά βρώσιμα έλαια από την Ιταλία και την Ισπανία.

Ψάρια: Ποια είναι τα πιο μολυσμένα με παράσιτα Anisakis – Στοιχεία από το RASFF τα τελευταία 23 χρόνια

Ειδοποιήσεις για Anisakis spp. στο σύστημα ταχείας ειδοποίησης για τρόφιμα και ζωοτροφές (RASFF) που αναφέρθηκαν το 2001–2023.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα