ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΔιαγωνισμός για τις καλύτερες επιχειρήσεις φυσικού & ηλεκτρονικού εμπορίου

Διαγωνισμός για τις καλύτερες επιχειρήσεις φυσικού & ηλεκτρονικού εμπορίου

1 λεπτά ανάγνωσης

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών (Ε.Σ.Α) σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ο.Π.Α) εγκαινιάζουν τον 1ο Διαγωνισμό «Εμπειρίας Πελάτη Φυσικού & Ηλεκτρονικού Καταστήματος» με στόχο να αναδειχθούν οι καλύτερες εμπορικές επιχειρήσεις που βάζουν στο επίκεντρο τον καταναλωτή, μέσα από τα φυσικά και ψηφιακά καταστήματά τους.

Η διάρκεια υποβολής συμμετοχών διαρκεί έως 30 Νοεμβρίου 2021. Ο διαγωνισμός αποτελεί συνέχεια του θεσμού βράβευσης της καλύτερης βιτρίνας της Αθήνας, προσαρμοσμένος στη νέα εποχή, όπου συνυπάρχουν η φυσική με τη ψηφιακή αγοραστική εμπειρία πελάτη. Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν θα αξιολογηθούν ως προς το ψηφιακό κατάστημα για:

- Advertisement -

• την ποιότητα του e-shop

• την άνεση περιήγησης

- Advertisement -

• την ευκολία εύρεσης προϊόντος

• εύκολου check out.

- Advertisement -

Ως προς το φυσικό κατάστημα θα αξιολογηθούν για:

• την ποιότητα του εσωτερικού χώρου

• την ευκολία εύρεσης του προϊόντος

• τη βιτρίνα του καταστήματος.

Δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής έχουν εμπορικές επιχειρήσεις που διατηρούν είτε φυσικό είτε ψηφιακό κατάστημα ή συνδυασμό των δύο. Οι εμπορικές επιχειρήσεις με άνω του ενός σημείου πώλησης, θα επιλέγουν με ποιο κατάστημα θα συμμετέχουν. Για την δήλωση υποψηφιότητας χρειάζεται μόνο η υποβολή της φόρμας συμμετοχής.

H αρχική αξιολόγηση θα γίνει από ομάδες φοιτητών του Πανεπιστημίου ενώ η τελική επιλογή από κριτική επιτροπή που θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του ΕΣΑ, του ΟΠΑ και διακεκριμένες προσωπικότητες.

Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει σε ειδική εκδήλωση που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή στο https://awards.esathena.gr/

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Εκθέσεις βιωσιμότητας επιχειρήσεων: Τι αλλάζει με τα αναθεωρημένα ESRS και το νέο εθελοντικό πρότυπο

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε τα αναθεωρημένα πρότυπα ESRS, μειώνοντας τις απαιτήσεις υποβολής εκθέσεων βιωσιμότητας, ενώ εισάγει νέο εθελοντικό πρότυπο για επιχειρήσεις εκτός του πεδίου εφαρμογής της CSRD.

«STABILIZED»: Η νέα ετικέτα και η νέα προσέγγιση που προτείνονται για τη λιστέρια στα έτοιμα τρόφιμα – Του Ν. Γδοντέλη

Η λιστερίωση αυξάνεται στην Ευρώπη και οι επιστήμονες προτείνουν νέα επισήμανση για ασφαλέστερα έτοιμα τρόφιμα, την ώρα που τίθενται σε εφαρμογή αυστηρότεροι κανόνες για τη Listeria monocytogenes.

Ελληνικό ελαιόλαδο: Διατηρείται η εξαίρεση για τις στερόλες στην ποικιλία Κορωνέικη – Τι αλλάζει για παραγωγούς και εξαγωγές

Το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας διατήρησε το όριο των 800 mg/kg για τις ολικές στερόλες στα μονοποικιλιακά εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα Κορωνέικης, χωρίς χρονικό περιορισμό μέχρι να ολοκληρωθούν οι επιστημονικές μελέτες.