Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δυναμική ανάπτυξη του Ομίλου εστίασης Goody’s- Everest στο εξωτερικό

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΔυναμική ανάπτυξη του Ομίλου εστίασης Goody’s- Everest στο εξωτερικό
spot_img

Μέχρι το τέλος του 2024 ο Όμιλος Goody’s-Everest αναμένεται να εγκαινιάσει συνολικά 9 νέα σημεία σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Το 2024 σηματοδοτείται από σημαντικές εξελίξεις στην ανάπτυξη του Ομίλου Goody’s-Everest στο εξωτερικό, αφού μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να εγκαινιάσει συνολικά 9 νέα σημεία σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή, ενισχύοντας την παρουσία των σημάτων του σε συνολικά 12 χώρες (Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Αίγυπτο, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Κουβέιτ και Βόρεια Μακεδονία).

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας του με την Ολλανδική Tamoil, ο Όμιλος άνοιξε πρόσφατα το 3ο σημείο Flocafe Espresso Room σε ισάριθμους σταθμούς καυσίμων και ενέργειας στην Ολλανδία, στις περιοχές Zetten, Zandvoort και Alkmaar. Πρόκειται για τα πρώτα βήματα υλοποίησης ενός ιδιαίτερα φιλόδοξου πλάνου ανάπτυξης του σήματος εντός των πρατηρίων της εταιρίας. Επιπλέον, πέραν της Ολλανδίας, τα Flocafe Espresso Room συνέχισαν να επεκτείνονται στις χώρες της Μέσης Ανατολής με 2 νέα καταστήματα στο Κατάρ, και πλέον αριθμούν 112 καταστήματα σε συνολικά 9 χώρες.

Αντίστοιχα τα Goody’s Burger House συνέχισαν την επέκτασή τους με 2 νέα σημεία στην Κύπρο, ενώ μέχρι το τέλος του 2024 αναμένεται να λειτουργήσουν άλλα 2 νέα σημεία στη Σαουδική Αραβία, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των καταστημάτων σε 141, τα οποία λειτουργούν σε συνολικά 5 χώρες.

Ο κ Ανδρέας Τσουκάλης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Goody’s-Everest, δήλωσε σχετικά: «Το 2024 αποτέλεσε μια σημαντική χρονιά για την ανάπτυξη των αλυσίδων μας στο εξωτερικό, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα την υψηλή αξία των σημάτων μας, αλλά και την εμπιστοσύνη των στρατηγικών συνεργατών μας, οι οποίοι επιλέγουν να επενδύσουν σε αυτά. Ειδικά για τον τομέα της διεθνούς ανάπτυξης, η στρατηγική μας για το 2025 εστιάζει στην περαιτέρω επέκταση της παρουσίας μας με περισσότερα

καταστήματα σε υφιστάμενες χώρες. Θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε ένα φιλόδοξο, αλλά και παράλληλα στοχευμένο πλάνο ανάπτυξης για τα σήματά μας, εντός και εκτός Ελλάδας, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία επέκτασης σε μεγάλες πόλεις και δίκτυα ταξιδιωτικών υπηρεσιών».

……………………………………………………

Ο Όμιλος Goody’s-Everest είναι ο μεγαλύτερος όμιλος εστίασης στην Ελλάδα, λειτουργώντας και αναπτύσσοντας μερικά από τα πλέον δυναμικά σήματα στον κλάδο της εστίασης, όπως τα Goody’s Burger House, everest, Flocafé Espresso Room & La Pasteria. Τα σήματα του Ομίλου διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων με ξεχωριστό γευστικό αποτύπωμα και προσφέρουν υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, εξυπηρετώντας καθημερινά χιλιάδες πελάτες, σε περισσότερα από 560 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο Όμιλος διαθέτει επίσης 2 σύγχρονες εταιρίες παραγωγής φαγητού, την Hellenic Catering και την Olympic Catering, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα εξυπηρέτησης έργων μαζικής σίτισης και in-flight catering. Μέσω της δραστηριότητάς του ο Όμιλος υποστηρίζει άμεσα ή έμμεσα περισσότερους από 5.000 εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, συνεισφέροντας έμπρακτα στην Ελληνική οικονομία.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο