ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΕπιστρέφει από Δευτέρα η μουσική σε εστίαση και διασκέδαση

Επιστρέφει από Δευτέρα η μουσική σε εστίαση και διασκέδαση

1 λεπτά ανάγνωσης

Αποκλιμάκωση των μέτρων σε εστίαση και διασκέδαση, που ισχύουν για τον κορονοϊό ανακοίνωσε απόψε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. Όπως είπε η κυβέρνηση υιοθέτησε την εισήγηση της Επιτροπής των Ειδικών και αποφάσισε να επανέλθει η μουσική στους χώρους εστίασης και διασκέδασης και να απελευθερωθεί το ωράριο. Ωστόσο παραμένει η καθήμενη διασκέδαση, όπως εξήγησε. Αναφορικά με τα μέτρα που ισχύουν στα γήπεδα είπε ότι παραμένουν όλα ως έχουν και θα επανεξεταστεί η αύξηση της χωρητικότητας.

Η χαλάρωση των περιορισμών όπως διευκρίνισε το υπουργείο Υγείας, θα τεθεί σε ισχύ από την προσεχή Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου, στις 6 το πρωί.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ευρωπαϊκός συναγερμός για ρύζι με ορυκτέλαια έως και +19.978% πάνω από το όριο – Η Ελλάδα στις 30 χώρες διανομής, 54 follow-ups (φωτο)

Ευρωπαϊκή ειδοποίηση RASFF για ρύζι με MOSH και MOAH: Νέα επικαιροποίηση με περισσότερες χώρες, ανακλήσεις και εργαστηριακά ευρήματα.

Φαγητό στις διακοπές: Ο διαιτολόγος Ν. Ζορζοβίλης αποκαλύπτει μικρά “κόλπα” για προστασία από τροφικές δηλητηριάσεις

Πρακτικές συμβουλές για ασφαλή κατανάλωση τροφίμων σε παραλίες, ξενοδοχεία, ταξίδια και εστιατόρια.

Σαλμονέλωση στην Ελλάδα: 929 κρούσματα το 2025 – Τι αποκαλύπτουν τα στοιχεία του ΕΟΔΥ μετά το περιστατικό στη Λαμία

Τα τελευταία στοιχεία για τα 25 κρούσματα και η ανάλυση των νέων επιδημιολογικών δεδομένων του ΕΟΔΥ για τη σαλμονέλλωση στην Ελλάδα.