Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023
26.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Everest: Παστίτσιο και μουσακάς με την υπογραφή του Βασίλη Καλλίδη

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςEverest: Παστίτσιο και μουσακάς με την υπογραφή του Βασίλη Καλλίδη
spot_img

Νέες πρωτότυπες Πίτες Παστίτσιο και Μουσακά από τα everest.

Τα everest παρουσιάζουν άλλη μια σειρά προϊόντων με την υπογραφή του Βασίλη Καλλίδη, ο οποίος αυτή τη φορά προχωρά στην ανανέωση όλης της γκάμας των προϊόντων πίτας που προσφέρει στα καταστήματά της η γνωστή αλυσίδα.

Επιπλέον, εμπνεόμενος από την Ελληνική κουζίνα, ο αγαπημένος chef παρουσιάζει για πρώτη φορά δύο ιδιαίτερα πρωτότυπες συνταγές: τη Χειροποίητη Πίτα Μουσακά και τη Χειροποίητη Πίτα Παστίτσιο, δημιουργώντας τις – αναπάντεχα γευστικές – street food εκδοχές δύο παραδοσιακών ελληνικών συνταγών comfort food. Οι δύο νέες πίτες, μαζί με τις νέες συνταγές τυρόπιτας, σπανακόπιτας, λουκανικόπιτας, ζαμπονοτυρόπιτας και κασερόπιτας με λαχταριστό τραγανό φύλλο και γευστικές γεμίσεις, εισάγονται δίπλα στα κλασικά, πλέον, best sellers – όπως η τυρόπιτα κουρού (σκέτη ή γεμιστή), η φλογέρα με Philadelphia και τα προϊόντα ζύμης, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη ριζική ανανέωση της πρότασης φαγητού της αγαπημένης αλυσίδας

Δοκίμασε τώρα τα νέα προϊόντα με την υπογραφή του Βασίλη Καλλίδη στο πλησιέστερο κατάστημα everest, ή μέσω delivery παραγγέλνοντας από το https://www.everest.gr/  ή το everest app.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ακτινοβόληση Τροφίμων: Τι ισχύει στην ΕΕ – Γιατί η βιομηχανία αντιστέκεται

Παρά την επίσημη έγκριση των Αρχών και τις διαβεβαιώσεις περί ασφάλειας η χρήση της ακτινοβόλησης τροφίμων παραμένει περιορισμένη.

Ποιο είδος ψωμιού βοηθά στην απώλεια βάρους – Επιστημονική μελέτη

Η επίδραση της κατανάλωσης ψωμιού με χαμηλή απελευθέρωση ινσουλίνης, στην ανάπτυξη βάρους — Μια πραγματική τυχαιοποιημένη ελεγχόμενη δοκιμή.

ΕΦΕΤ: Το μεγάλο λάθος του κρεοπωλείου που ευθύνεται για τις δεκάδες δηλητηριάσεις στη Λάρισα

Το πόρισμα του ΕΦΕΤ για το κρεοπωλείο που προκάλεσε δεκάδες τροφικές δηλητηριάσεις την Κυριακή του Πάσχα.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα