ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΛογισμικά εστίασης: Στον Όμιλο SOFTONE η πλειοψηφία των μετοχών της Twinsoft

Λογισμικά εστίασης: Στον Όμιλο SOFTONE η πλειοψηφία των μετοχών της Twinsoft

2 λεπτά ανάγνωσης

Η Twinsoft είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λογισμικού εστίασης στην Ελλάδα.

Στην εξαγορά της πλειοψηφίας των μετοχών της Twinsoft προχώρησε ο Όμιλος SOFTONE. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωσή του ο πάροχος λύσεων επιχειρηματικού λογισμικού στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη, ανακοίνωσε την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Twinsoft, μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες λογισμικού εστίασης στην Ελλάδα. Σημειώνεται επίσης ότι οι ιδρυτές της Twinsoft διατηρούν σημαντικό ποσοστό και θα συνεχίσουν να έχουν ενεργό ρόλο στη διοίκηση και εξέλιξη του νέου ενοποιημένου σχήματος στο χώρο της εστίασης.

- Advertisement -

Η νέα επένδυση του Ομίλου SOFTONE, σε συνδυασμό και με την εξαγορά της Sunsoft, δημιουργεί μία κοινή βάση πελατών που αριθμεί πάνω από 9.000 επιχειρήσεις εστίασης, και με αυτόν τον τρόπο εδραιώνει την ηγετική θέση του Ομίλου σε έναν από τους πλέον κρίσιμους κλάδους της ελληνικής οικονομίας. Η ένωση των εταιρειών αυτών με τη SOFTONE ευνοεί την αξιοποίηση των συνεργειών που ανακύπτουν από την εφαρμογή προηγμένων ψηφιακών τεχνολογιών και το διευρυμένο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας. Με εχέγγυα την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία καθώς και την υψηλή διείσδυση της Twinsoft στην αγορά της εστίασης, ο Όμιλος SOFTONE θέτει τις βάσεις για να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις που δρομολογεί ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων του κλάδου (όπως ενδεικτικά, η υποχρεωτική διασύνδεση ταμειακών μηχανών και τερματικών POS, η ηλεκτρονική τιμολόγηση συναλλαγών, η εισαγωγή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας κα).

ΑΠΕ

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Τι πραγματικά προσφέρουν τα συμπληρώματα που υπόσχονται «ενέργεια» – Έλεγχος σε 8 γνωστά συστατικά

Ο έλεγχος δείχνει ότι βιταμίνες, μέταλλα και διεγερτικά δεν αποτελούν απαραίτητα λύση για την επίμονη κόπωση

Ανακοινώθηκε η μάρκα του καφέ που σήμανε συναγερμό σε 15 χώρες – Στο νοσοκομείο καταναλωτής – Η μάρκα πωλείται και στην Ελλάδα (φωτογραφία)

Εμετός, διάρροια και νοσηλεία στην επίσημη αναφορά – Τι απαντά η εταιρεία για την επίμαχη παρτίδα.

Ποιο ψάρι του Σαρωνικού συνδέθηκε με υψηλότερη έκθεση σε τοξικό υδράργυρο – Ανάλυση σε 179 ψάρια

Σήμερα δημοσιεύτηκε νέα μελέτη για τον υδράργυρο σε ψάρια του Σαρωνικού και τον πιθανό κίνδυνο για την υγεία.