Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πληρότητα ξενοδοχείων συνεχούς λειτουργίας – Αποτελέσματα Μαρτίου

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΠληρότητα ξενοδοχείων συνεχούς λειτουργίας - Αποτελέσματα Μαρτίου
spot_img

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ) έχει αναθέσει στο ΙΤΕΠ την διενέργεια μιας εβδομαδιαίας έρευνας πάνελ αποκλειστικά για τα ξενοδοχεία συνεχούς λειτουργίας ορεινού όγκου και πόλεων, για την αποτύπωση των βασικών παραμέτρων μέσης τιμής και πληρότητας σε αυτό το τμήμα του ξενοδοχειακού κλάδου.

Τα αποτελέσματα για το Μάρτιο του 2022 έχουν ως εξής:

ΣΥΝΟΛΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  • Ποσοστό ανοιχτών ξενοδοχείων:              85,0%
  • Μέση πληρότητα στα ανοιχτά ξενοδοχεία:            38,4%
  • Μέση πληρότητα με αναγωγή στο σύνολο των ξενοδοχείων
    συνεχούς λειτουργίας:                  31,2%
  • Μέση τιμή διάθεσης δίκλινου δωματίου:               53€

ΟΡΕΙΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  • Ποσοστό ανοιχτών ξενοδοχείων:              89,4%
  • Μέση πληρότητα στα ανοιχτά ξενοδοχεία:            31,3%
  • Μέση πληρότητα με αναγωγή στο σύνολο των ορεινών ξενοδοχείων
    συνεχούς λειτουργίας:                  27,6%
  • Μέση τιμή διάθεσης δίκλινου δωματίου:               60€

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  • Ποσοστό ανοιχτών ξενοδοχείων:              83,6%
  • Μέση πληρότητα στα ανοιχτά ξενοδοχεία:            39,9%
  • Μέση πληρότητα με αναγωγή στο σύνολο των ξενοδοχείων πόλης
    συνεχούς λειτουργίας:                  31,4%
  • Μέση τιμή διάθεσης δίκλινου δωματίου:               51€

Αναλυτικά στοιχεία μπορείτε να βρείτε στην επισυναπτόμενη παρουσίαση ή/και στην ιστοσελίδα του ΙΤΕΠ https://bit.ly/3jBV57R.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο