Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
20.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πρόστιμο 3.000€ σε ταβέρνα της Χαλκιδικής

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΠρόστιμο 3.000€ σε ταβέρνα της Χαλκιδικής
spot_img

Παράβαση των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ για οκτώ πιάτα.

Η Διεύθυνση Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, ανακοίνωσε χθες, την επιβολή προστίμου ύψους 3.000€ σε εστιατόριο στην περιοχή Καλλιθέα για παράβαση των κανόνων διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών ( Κανόνες ΔΙΕΠΠΥ).

Πιο συγκεκριμένα μετά από έλεγχο που έγινε στην επιχείρηση στις 20 Ιουνίου από επιθεωρητές της περιφέρειας, διαπιστώθηκε παράβαση του άρθρου περί αναγραφής στον τιμοκατάλογο της ένδειξης «κατεψυγμένο» για 8 πιάτα (γύρο, καλαμάρια, χταπόδι πλοκάμι, μπριζόλα (φιλέτο) ξιφίας, γαρίδες και φιλέτο χοιρινό).

Ακολουθεί η περίληψη επιβολής προστίμου όπως αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο της ΠΕ Χαλκιδικής.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου;

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο