Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024
26.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πρόστιμο 3.000€ σε ταβέρνα της Χαλκιδικής

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΠρόστιμο 3.000€ σε ταβέρνα της Χαλκιδικής
spot_img

Παράβαση των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ για οκτώ πιάτα.

Η Διεύθυνση Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, ανακοίνωσε χθες, την επιβολή προστίμου ύψους 3.000€ σε εστιατόριο στην περιοχή Καλλιθέα για παράβαση των κανόνων διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών ( Κανόνες ΔΙΕΠΠΥ).

Πιο συγκεκριμένα μετά από έλεγχο που έγινε στην επιχείρηση στις 20 Ιουνίου από επιθεωρητές της περιφέρειας, διαπιστώθηκε παράβαση του άρθρου περί αναγραφής στον τιμοκατάλογο της ένδειξης «κατεψυγμένο» για 8 πιάτα (γύρο, καλαμάρια, χταπόδι πλοκάμι, μπριζόλα (φιλέτο) ξιφίας, γαρίδες και φιλέτο χοιρινό).

Ακολουθεί η περίληψη επιβολής προστίμου όπως αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο της ΠΕ Χαλκιδικής.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Οι φονικές πίτσες: Απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες εναντίον της Nestle France για τον θάνατο δύο παιδιών

Η γαλλική θυγατρική εταιρεία της Nestle κατηγορείται σε μια υπόθεση με μολυσμένες πίτσες που οδήγησαν στον θάνατο δύο παιδιών, και σε σοβαρές ασθένειες άλλους 57 ανθρώπους.

Εμφιαλωμένο νερό: Οι κίνδυνοι από την έκθεση στον ήλιο – Νέα επιστημονική μελέτη

Ηλιακό φως και πλαστικό: Ο επικίνδυνος συνδυασμός για την ασφάλεια του εμφιαλωμένου νερού.

Μία “απαράδεκτη απορία”: Ενιαίος ή Σχεδόν Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων; Του Δρ. Φ. Γαΐτη

Ο Βιολόγος – Μικροβιολόγος τροφίμων και εργαζόμενος στον ΕΦΕΤ Δρ. Φραγκίσκος Γαΐτης σε άρθρο του στο cibum επιβεβαιώνει πως η πολιτεία δεν έχει (δυστυχώς) κατανοήσει το μέγεθος του προβλήματος της υποστελέχωσης του ΕΦΕΤ και των επικαλυπτόμενων αρμοδιοτήτων, οι συνέπειες των οποίων μπορεί να είναι τραγικές σε διάφορα επίπεδα.
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα