ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΤο νέο ΔΣ του ΞΕΕ - Παραμένει στην προεδρία ο Α. Βασιλικός

Το νέο ΔΣ του ΞΕΕ – Παραμένει στην προεδρία ο Α. Βασιλικός

2 λεπτά ανάγνωσης

Συγκροτήθηκε σε σώμα  στις 26/11/2021 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, που αναλαμβάνει επίσημα τα καθήκοντα του στις 15 Ιανουαρίου 2022.

Κατόπιν ψηφοφορίας, επανεξελέγη στη θέση του Προέδρου ο κ. Αλέξανδρος Βασιλικός.

- Advertisement -

Στις θέσεις των αντιπροέδρων εξελέγησαν ο κ. Άρης Σουλούνιας και οι κυρίες Χριστίνα Τετράδη και  Όλγα Παπαδάκη, ενώ σε αυτή του Οικονομικού Επόπτη ο κ. Αντώνης Μιτζάλης.

Τα νέα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής με αλφαβητικά σειρά είναι ο κ. Κωνσταντίνος Μέριανος, η κα Ζωχερή Μυκονιάτη και οι κύριοι Κωνσταντίνος  Παπαδόπουλος και Δημήτριος Πολλάλης.

- Advertisement -

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Πρόεδρος του ΞΕΕ κ. Αλέξανδρος Βασιλικός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου για τη θέση του Προέδρου του ΞΕΕ, με αναβαπτισμένη εντολή από τα μέλη, τα οποία  με ρεκόρ συμμετοχής  ανέδειξαν το νέο Δ.Σ,  είναι για μένα μεγάλη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη, μέσα στη δυσκολότερη συγκυρία όλων των εποχών για τον ξενοδοχειακό κλάδο. 

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ για τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση των πρωτόγνωρων απειλών και κινδύνων που αντιμετώπισε η ελληνική φιλοξενία κατά την τελευταία διετία και τις άοκνες προσπάθειές τους για να παραμείνει το ελληνικό ξενοδοχείο στην πρώτη γραμμή της εθνικής προσπάθειας για ανάκαμψη.

Στα νέα μέλη του Δ.Σ εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο που καλούνται να επιτελέσουν. Οι αβεβαιότητες και οι προκλήσεις παραμένουν και το καθήκον μας είναι ένα: Με ενότητα, συνέπεια και αποφασιστικότητα να ανταποκριθούμε στη θεσμική αποστολή του ΞΕΕ, έχοντας στο επίκεντρο τα μέλη μας και την προσπάθεια που απαιτείται ώστε να φθάσουμε όλοι μαζί στην ασφαλή όχθη της επόμενης μέρας». 

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ψευδάργυρος ή βιταμίνη C για το κρυολόγημα; Του Νίκου Ζορζοβίλη

Οι διαφορές στη δράση τους και τι δείχνουν οι μελέτες για το κρυολόγημα

Η Δ.Ε.ΔΥ.Τ. επιστρέφει: Επανεκκίνηση της Ελληνικής διεπιστημονικής κοινότητας για την ασφάλεια τροφίμων

Η Δ.Ε.ΔΥ.Τ. ανασυγκροτείται, ανοίγοντας ξανά τον δρόμο για διεπιστημονική συνεργασία στην ασφάλεια τροφίμων και τη δημόσια υγεία στην Ελλάδα.

Κατάψυξη κρέατος: Η Κομισιόν αλλάζει τους κανόνες – Τι προβλέπει η νέα πρόταση, πώς επηρεάζει τους επαγγελματίες του κλάδου

Νέους κανόνες για το πόσο και υπό ποιες συνθήκες μπορεί να παραμένει νωπό το κρέας πριν από την κατάψυξη εξετάζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δίνοντας μεγαλύτερη ευελιξία στις επιχειρήσεις, αλλά υπό την προϋπόθεση ότι αποδεικνύεται η μικροβιολογική ασφάλεια.