ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΤο νέο ΔΣ του ΞΕΕ - Παραμένει στην προεδρία ο Α. Βασιλικός

Το νέο ΔΣ του ΞΕΕ – Παραμένει στην προεδρία ο Α. Βασιλικός

2 λεπτά ανάγνωσης

Συγκροτήθηκε σε σώμα  στις 26/11/2021 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, που αναλαμβάνει επίσημα τα καθήκοντα του στις 15 Ιανουαρίου 2022.

Κατόπιν ψηφοφορίας, επανεξελέγη στη θέση του Προέδρου ο κ. Αλέξανδρος Βασιλικός.

- Advertisement -

Στις θέσεις των αντιπροέδρων εξελέγησαν ο κ. Άρης Σουλούνιας και οι κυρίες Χριστίνα Τετράδη και  Όλγα Παπαδάκη, ενώ σε αυτή του Οικονομικού Επόπτη ο κ. Αντώνης Μιτζάλης.

Τα νέα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής με αλφαβητικά σειρά είναι ο κ. Κωνσταντίνος Μέριανος, η κα Ζωχερή Μυκονιάτη και οι κύριοι Κωνσταντίνος  Παπαδόπουλος και Δημήτριος Πολλάλης.

- Advertisement -

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Πρόεδρος του ΞΕΕ κ. Αλέξανδρος Βασιλικός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου για τη θέση του Προέδρου του ΞΕΕ, με αναβαπτισμένη εντολή από τα μέλη, τα οποία  με ρεκόρ συμμετοχής  ανέδειξαν το νέο Δ.Σ,  είναι για μένα μεγάλη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη, μέσα στη δυσκολότερη συγκυρία όλων των εποχών για τον ξενοδοχειακό κλάδο. 

- Advertisement -

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ για τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση των πρωτόγνωρων απειλών και κινδύνων που αντιμετώπισε η ελληνική φιλοξενία κατά την τελευταία διετία και τις άοκνες προσπάθειές τους για να παραμείνει το ελληνικό ξενοδοχείο στην πρώτη γραμμή της εθνικής προσπάθειας για ανάκαμψη.

Στα νέα μέλη του Δ.Σ εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο που καλούνται να επιτελέσουν. Οι αβεβαιότητες και οι προκλήσεις παραμένουν και το καθήκον μας είναι ένα: Με ενότητα, συνέπεια και αποφασιστικότητα να ανταποκριθούμε στη θεσμική αποστολή του ΞΕΕ, έχοντας στο επίκεντρο τα μέλη μας και την προσπάθεια που απαιτείται ώστε να φθάσουμε όλοι μαζί στην ασφαλή όχθη της επόμενης μέρας». 

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Δηλητηριάσεις από συμπληρώματα διατροφής: Στη δημοσιότητα έκθεση της Tox Info Suisse με 1.303 περιστατικά

Πενταετής ανάλυση 1.303 περιστατικών στην Ελβετία δείχνει ότι τα περισσότερα αφορούσαν παιδιά, ενώ οι σοβαρότερες δηλητηριάσεις συνδέθηκαν κυρίως με προϊόντα καφεΐνης και pre-workout

Νέα μελέτη δείχνει πώς μπορεί να μειωθεί το αρσενικό στο ρύζι χωρίς να αυξηθεί το κάδμιο

Νέα πολυετής μελέτη δείχνει ότι μια διαφορετική πρακτική άρδευσης μπορεί να μειώσει σημαντικά το καρκινογόνο αρσενικό χωρίς να αυξάνει ένα δεύτερο τοξικό μέταλλο, το κάδμιο

ΚΥΑ Ανθυγιεινού Επιδόματος στο ΥΠΑΑΤ: Το μνημείο ανισότητας που δημιουργεί υπαλλήλους δύο ταχυτήτων

Η νέα απόφαση διαχωρίζει την «ευπαθή ομάδα» των Κτηνιάτρων από τους «απρόσβλητους Χημικούς, Γεωπόνους και Βιολόγους στα εργαστήρια και τα κλιμάκια ελέγχων του ΕΦΕΤ, υπονομεύοντας τη συλλογική προσπάθεια και την κοινή λογική