Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
27.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εστιατόριο με θέμα το διάστημα στο πάρκο Disney World Epcot

ΑρχικήΝέαΕστιατόριο με θέμα το διάστημα στο πάρκο Disney World Epcot
spot_img

cibum team

   Η Disney World ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ανοίξει ένα νέο εστιατόριο με θέμα το διάστημα, το οποίο θα «ταξιδεύει» τους θαμώνες του 220 μίλια πάνω από τη Γη.

   Το εστιατόριο θα είναι μέρος του αφιερωμένου στο διάστημα αξιοθέατου στη Disney World Epcot, στο Μπέι Λέικ, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

   Οι επισκέπτες του θεματικού πάρκου θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο εστιατόριο Space 220 μέσω της Space 220 αίθουσας αναχώρησης που βρίσκεται σε έναν από τους δύο τομείς, τον Future World. Μόλις βρεθούν εκεί, θα ξεκινούν ένα αστρικό ταξίδι με ασανσέρ που θα τους μεταφέρει 220 μίλια στον αέρα μέσω της μαγείας του κόσμου της Disney. Μία οθόνη κάτω από τα πόδια τους θα τους δείχνει ένα συρρικνωμένο θεματικό πάρκο και θα αποκαλύπτει τη Γη.

   Στο τέλος της βόλτας με το ασανσέρ θα βρίσκονται στον Διαστημικό Σταθμό Κένταυρο, όπου θα γευματίζουν σε περιβάλλον με θέμα το διάστημα, όμοιο με το εσωτερικό ενός διαστημόπλοιου και στο οποίο θα κυριαρχεί η μοβ διακόσμηση.  Οι θαμώνες θα είναι περιτριγυρισμένοι από μια σειρά παραθύρων από τα οποία θα διακρίνονται αστροναύτες να εκτελούν εργασίες συντήρησης, κάνοντας την εμπειρία ακόμη πιο ξεχωριστή.

   Προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το φαγητό που θα σερβίρεται, αλλά τόσο το μεσημεριανό όσο και το δείπνο θα βασίζονται σε ένα μενού prix-fix με πολλά πιάτα.

   Το Space 220 θα ανοίξει στα μέσα Σεπτεμβρίου στο θεματικό πάρκο Disney World Epcot.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Α. Ζαμπέλας (ΕΦΕΤ) για τις ετικέτες τροφίμων: “Η γνώση είναι δύναμη”

Αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου του ΕΦΕΤ, Αντώνη Ζαμπέλα για την εκστρατεία «Safe2Eat» που στόχο έχει την προστασία των καταναλωτών από λάθος επιλογές.

Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: «Ναι» στη χρήση των όρων μπιφτέκι και μπριζόλα στα προϊόντα φυτικής προέλευσης

Οι όροι που παραδοσιακά συνδέονται με το κρέας δεν μπορούν να αποκλειστούν από την περιγραφή των vegan προϊόντων, έκρινε το δικαστήριο

Νοθευμένο το 80% του μελιού – Μελισσοκομικά site διαφημίζουν φρουκτόζη που δεν ανιχνεύεται στους ελέγχους!

Η νοθεία μελιού έχει γίνει επιστήμη! Κώδωνας κινδύνου από τους Ευρωπαίους μελισσοκόμους.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο