ΑρχικήΝέαΓρηγόρης: Νέα Γενική διευθύντρια η Άννα Κολυβά

Γρηγόρης: Νέα Γενική διευθύντρια η Άννα Κολυβά

2 λεπτά ανάγνωσης

Η Άννα Κολυβά έχει ενταχθεί στο δυναμικό της Γρηγόρης το 2008.

Τον ρόλο της Γενικής Διευθύντριας στην εταιρία Γρηγόρης αναλαμβάνει από την 1η Ιουνίου η Άννα Κολυβά, απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων και κάτοχος ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

- Advertisement -

Έχοντας ενταχθεί στο δυναμικό της Γρηγόρης το 2008, εξελίχθηκε σε Marketing Director, το 2015, ενώ το 2023 ανέλαβε τις Εμπορικές & Shared Services Διευθύνσεις.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Γρηγόρης, Βλάσσης Γεωργάτος δήλωσε: «Η διευρυμένη και πολυετής εμπειρία της Άννας σε θέσεις ευθύνης της εταιρίας, σε συνδυασμό με τη στρατηγική σκέψη και το ομαδικό της πνεύμα, αποτελούν τη βάση για την επιτυχία στα νέα της καθήκοντα ως Γενική Διευθύντρια. Είμαι βέβαιος ότι η Άννα θα συνεχίσει να οδηγεί την εταιρία σε νέες επιτυχίες και επιδόσεις».

- Advertisement -

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και πάνω από 50 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2023-2024 και κατέχει την 10η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Το Cibum παρουσιάζει τις νέες οδηγίες της ΕΕ για τους επιμολυντές στα μεταποιημένα τρόφιμα και όσα πρέπει να τεκμηριώνουν οι επιχειρήσεις

Οι νέες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον προσδιορισμό των επιμολυντών κατά τη μεταποίηση τροφίμων

Σαλμονέλα σε ντοματίνια: Πάνω από 800 κρούσματα στην Ευρώπη – Νέα προειδοποίηση του ECDC

Πάνω από 160 νέα κρούσματα σε δέκα χώρες το 2026. Το ECDC προειδοποιεί για νέες εξάρσεις από μολυσμένα ντοματίνια.

Έφαγε άγρια μανιτάρια και θήλασε το παιδί της – Τι συνέβη 20 ώρες αργότερα, σύμφωνα με το BMC Pediatrics

Σπάνιο περιστατικό δηλητηρίασης μέσω θηλασμού, με το παιδί να εμφανίζει ενδείξεις ηπατικής και εντερικής βλάβης.