Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024
28.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

H TÜV HELLAS φιλοξένησε το Food International Marketing & Sales Meeting του TÜV NORD Group

ΑρχικήΝέαH TÜV HELLAS φιλοξένησε το Food International Marketing & Sales Meeting του TÜV NORD Group
spot_img

Η TÜV HELLAS επιβεβαιώνει τον ηγετικό της ρόλο στον όμιλο (TÜV NORD) όσον αφορά στον Αγροδιατροφικό Τομέα.

Τις διεθνείς τάσεις και εξελίξεις στην Πιστοποίηση του Αγροδιατροφικού Τομέα ανέλυσαν οι συμμετέχοντες από το TÜV NORD Group που συμμετείχαν στο Food International Marketing & Sales Meeting που διοργάνωσε στην Αθήνα η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Μεταξύ των ζητημάτων που καλύφθηκαν περιλαμβάνονται η αξιοποίηση της τεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης στην Ασφάλεια και την Πιστοποίηση των Τροφίμων, οι τάσεις της αγοράς Τροφίμων στην Ευρώπη, Αμερική και Ασία, εξελίξεις που αφορούν στην πιστοποίηση του αγροδιατροφικού τομέα, , καθώς και τα νέα δεδομένα στις εσωτερικές δομές του TÜV NORD Group.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν κορυφαία στελέχη του ομίλου TÜV NORD από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Κίνα, τη Γερμανία, την Ινδονησία, την Ιταλία, την Κροατία, την Κύπρο, την Αυστρία, τη Σερβία, την Αίγυπτο, τη Βουλγαρία, την Τουρκία και το Ηνωμένο Βασίλειο, εξασφαλίζοντας ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με αυτόν τον τρόπο η TÜV HELLAS επιβεβαιώνει τον ηγετικό της ρόλο στον όμιλο (TÜV NORD) όσον αφορά στον Αγροδιατροφικό Τομέα.

Ο κ. Θωμάς Αραπογιάννης, Διευθυντής Αγροδιατροφικού Τομέα της TÜV HELLAS (TÜV NORD) τόνισε: Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το γεγονός ότι φιλοξενήσαμε στην Ελλάδα το International Marketing & Sales Meeting Food του TÜV NORD Group. Είχαμε τη δυνατότητα να συναντηθούμε με εξαιρετικούς συναδέλφους και συνεργάτες από ολόκληρο τον κόσμο και να συζητήσουμε για τις τρέχουσες εξελίξεις σε μια σειρά από φλέγοντα θέματα. Στην TÜV HELLAS (TÜV NORD) θεωρούμε την ασφάλεια των τροφίμων θέμα ύψιστης σημασίας και δεσμευόμαστε να αναλαμβάνουμε κάθε μορφής πρωτοβουλία με στόχο τη βελτίωση των υπηρεσιών μας καθώς και τη στήριξη των συνεργατών μας.

Λίγα λόγια για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Οι φονικές πίτσες: Απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες εναντίον της Nestle France για τον θάνατο δύο παιδιών

Η γαλλική θυγατρική εταιρεία της Nestle κατηγορείται σε μια υπόθεση με μολυσμένες πίτσες που οδήγησαν στον θάνατο δύο παιδιών, και σε σοβαρές ασθένειες άλλους 57 ανθρώπους.

Εμφιαλωμένο νερό: Οι κίνδυνοι από την έκθεση στον ήλιο – Νέα επιστημονική μελέτη

Ηλιακό φως και πλαστικό: Ο επικίνδυνος συνδυασμός για την ασφάλεια του εμφιαλωμένου νερού.

Μία “απαράδεκτη απορία”: Ενιαίος ή Σχεδόν Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων; Του Δρ. Φ. Γαΐτη

Ο Βιολόγος – Μικροβιολόγος τροφίμων και εργαζόμενος στον ΕΦΕΤ Δρ. Φραγκίσκος Γαΐτης σε άρθρο του στο cibum επιβεβαιώνει πως η πολιτεία δεν έχει (δυστυχώς) κατανοήσει το μέγεθος του προβλήματος της υποστελέχωσης του ΕΦΕΤ και των επικαλυπτόμενων αρμοδιοτήτων, οι συνέπειες των οποίων μπορεί να είναι τραγικές σε διάφορα επίπεδα.
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα