Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

H Βίκος στηρίζει το 6o Dine Athens Restaurant Week

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαH Βίκος στηρίζει το 6o Dine Athens Restaurant Week
spot_img

Η Βίκος Α.Ε. είναι χορηγός στο 6o Dine Athens, στηρίζοντας ενεργά το θεσμό και τις επιχειρήσεις εστίασης που συμμετέχουν στη γαστρονομική γιορτή της Αθήνας. To Dine Athens θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Μαρτίου έως τις 17 Απριλίου, καλώντας ξανά τον κόσμο να βγει έξω για φαγητό! Μετά από μία μακρά, δύσκολη περίοδο για τον κόσμο της εστίασης, που την περίοδο της πανδημίας επλήγη όσο λίγοι κλάδοι, το φετινό Dine Athens φιλοδοξεί να αποτελέσει λόγο για να γνωρίσει ακόμα περισσότερος κόσμος τα αγαπημένα εστιατόρια της Αθήνας, και να γευτεί ειδικά διαμορφωμένα μενού σε προνομιακές τιμές.

Η εταιρεία Βίκος συμμετέχει ως μέγας χορηγός με τα προϊόντα φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος καθ’ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι βρίσκεται και θα βρίσκεται στο πλευρό του κλάδου της εστίασης.

Εκτός από την επιλογή του αγαπημένου εστιατορίου, με βάση την κουζίνα προτίμησης, στο φετινό Dine Athens, το κοινό μπορεί να απολαύσει και ιδιαίτερες γευστικές εμπειρίες, γεύματα με Celebrity Chefs, Cooking Masterclasses,WIne tasting και Dine Art εμπειρίες με Private tours και ειδικά σχεδιασμένα μενού.

Lets Dine!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο