ΑρχικήΝέαΗ ΓΙΩΤΗΣ στο πλευρό των πληγέντων στη Θεσσαλία

Η ΓΙΩΤΗΣ στο πλευρό των πληγέντων στη Θεσσαλία

1 λεπτά ανάγνωσης

Αποστολή 25.000 μερίδων γευμάτων – Βρεφικές κρέμες ΓΙΩΤΗΣ και κρέμες ‘Ανθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ.

Η ΓΙΩΤΗΣ ΑΕ στηρίζει τους πληγέντες στη Θεσσαλία, με αποστολές τροφίμων πρώτης ανάγκης. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα προσφερόμενα προϊόντα διατροφής αφορούν σε βρεφικές κρέμες ΓΙΩΤΗΣ και κρέμες ‘Ανθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ Στιγμής και αντιστοιχούν σε 25.000 μερίδες γευμάτων.

- Advertisement -

Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν σε οικογένειες και κατοίκους της περιοχής, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας που είναι ο αρμόδιος κεντρικός συντονιστής των δωρεών.

Συμπληρωματικά, προϊόντα θα διανεμηθούν και μέσω του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που διαθέτει το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, καθώς και το Κέντρο ‘Αμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης στη Λάρισα, σε συνεργασία με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Aυτές είναι οι χειρότερες τροφές που μπορεί κανείς να φάει κατά τη διάρκεια καύσωνα – Του διαιτολόγου Ν. Ζορζοβίλη

Ορισμένες επιλογές επιβαρύνουν περισσότερο την ενυδάτωση και τη θερμορρύθμιση, ενώ άλλα τρόφιμα γίνονται επικίνδυνα όταν παραμένουν εκτός ψυγείου για πολλή ώρα

Χρήση φυτοφαρμάκων στην Ελλάδα – Νέο πιο αυστηρό πλαίσιο προστίμων από το ΥΠΑΑΤ για υπολείμματα και παραβάσεις

Το ΦΕΚ 5018/2026 καθορίζει νέα κλίμακα βαθμολόγησης για παραβάσεις σε φυτοφάρμακα και υπολείμματα τροφίμων.

Μπάνιο στη θάλασσα: Είναι πιο πιθανό να πάθω λοίμωξη από Vibrio όταν το νερό είναι ζεστό; Τι ισχύει και ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο

Η άνοδος της θερμοκρασίας των υδάτων δημιουργεί νέα δεδομένα για ένα βακτήριο που μπορεί να μεταδοθεί από το νερό