ΑρχικήΝέαΗ Ολυμπιακή Ζυθοποιία υπέγραψε τη «Χάρτα Διαφορετικότητας»

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία υπέγραψε τη «Χάρτα Διαφορετικότητας»

cibum team

Τη «Χάρτα Διαφορετικότητας» υπέγραψε η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, ενώνοντας τις δυνάμεις της με δεκάδες επιχειρήσεις, ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, με στόχο την προώθηση της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης ως βασικών αρχών της εταιρικής κουλτούρας.

 Η Χάρτα Διαφορετικότητας, μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση της Διαφορετικότητας στις επιχειρήσεις, ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2019 και υλοποιείται στη χώρα μας από το ΚΕΑΝ-Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων. Στόχος της είναι να λειτουργήσει ως μέσο δέσμευσης για την εφαρμογή της ισότητας των ευκαιριών και της διαφορετικότητας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον στη χώρα μας.

- Advertisement -

 Η Human Resources Director της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, Αλίκη Γκοβόσδη, δήλωσε σχετικά: «Στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία, δίνουμε έμφαση στη δημιουργία και διατήρηση ενός εργασιακού κλίματος που αγκαλιάζει την πολυμορφία και προάγει τη συμπερίληψη, έτσι ώστε οι άνθρωποί μας να νιώθουν απολύτως ελεύθεροι να εκφράσουν τον πραγματικό εαυτό τους. Σε αυτή την κατεύθυνση, υλοποιούμε ένα πλάνο με βασικούς πυλώνες δράσης την επιδίωξη της πολυμορφίας σε θέσεις ευθύνης, την εξασφάλιση ίσων ευκαιριών για όλους, τη δημιουργία μίας κουλτούρας συμπερίληψης και την υιοθέτηση της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης ως κριτήρια λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων».

 O προέδρος του ΚΕΑΝ και Ιδρυτής του Diversity Charter Greece, Σταύρος Μηλιώνης, ανέφερε σχετικά: «Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, μία επιχείρηση που επενδύει στην πολυεπίπεδη ανάπτυξη των ανθρώπων της, έλαβε τη στρατηγική απόφαση να υιοθετήσει τη Χάρτα Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και αισιόδοξοι όταν επιχειρήσεις με αυτή τη δυναμική και αναπτυξιακή πορεία και παρουσία αποδεικνύουν και έμπρακτα τη διάθεσή και δέσμευσή τους να σέβονται και να υπερασπίζονται τα δικαιώματα των εργαζομένων τους προς όφελος της επιχειρηματικότητας, αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας».

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Δηλητηριάσεις από συμπληρώματα διατροφής: Στη δημοσιότητα έκθεση της Tox Info Suisse με 1.303 περιστατικά

Πενταετής ανάλυση 1.303 περιστατικών στην Ελβετία δείχνει ότι τα περισσότερα αφορούσαν παιδιά, ενώ οι σοβαρότερες δηλητηριάσεις συνδέθηκαν κυρίως με προϊόντα καφεΐνης και pre-workout

Νέα μελέτη δείχνει πώς μπορεί να μειωθεί το αρσενικό στο ρύζι χωρίς να αυξηθεί το κάδμιο

Νέα πολυετής μελέτη δείχνει ότι μια διαφορετική πρακτική άρδευσης μπορεί να μειώσει σημαντικά το καρκινογόνο αρσενικό χωρίς να αυξάνει ένα δεύτερο τοξικό μέταλλο, το κάδμιο

ΚΥΑ Ανθυγιεινού Επιδόματος στο ΥΠΑΑΤ: Το μνημείο ανισότητας που δημιουργεί υπαλλήλους δύο ταχυτήτων

Η νέα απόφαση διαχωρίζει την «ευπαθή ομάδα» των Κτηνιάτρων από τους «απρόσβλητους Χημικούς, Γεωπόνους και Βιολόγους στα εργαστήρια και τα κλιμάκια ελέγχων του ΕΦΕΤ, υπονομεύοντας τη συλλογική προσπάθεια και την κοινή λογική