Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, 2024
14.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

IAFP: Άνοιξαν οι εγγραφές για το συμπόσιο της ΕΕ για την ασφάλεια τροφίμων

ΑρχικήΝέαIAFP: Άνοιξαν οι εγγραφές για το συμπόσιο της ΕΕ για την ασφάλεια τροφίμων
spot_img

cibum team

Η Διεθνής Ένωση για την Προστασία των Τροφίμων (IAFP) άνοιξε την πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό της συμπόσιο το επόμενο έτος.

Η οργανωτική επιτροπή του Ευρωπαϊκού Συμποσίου IAFP καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν μια πρόταση για παρουσίαση κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Από το 2005, το ευρωπαϊκό συμπόσιο του IAFP παρέχει ένα φόρουμ για την ανταλλαγή ιδεών με ανθρώπους από όλη την Ευρώπη στη βιομηχανία, την κυβέρνηση και τον ακαδημαϊκό χώρο. Το συμπόσιο έχει προγραμματιστεί 4 – 6 Μαΐου 2022, στο Μόναχο της Γερμανίας.

Το προηγούμενο Ευρωπαϊκό Συμπόσιο της IAFP για την Ασφάλεια των Τροφίμων πραγματοποιήθηκε  τον Απρίλιο του 2021 με σχεδόν 300 συνέδρους.

Ένα συμπόσιο είναι μια συνεδρία 90 λεπτών που δίνει έμφαση σε ένα κεντρικό θέμα που σχετίζεται με την ασφάλεια των τροφίμων και συνήθως αποτελείται από τρεις παρουσιαστές με ομιλία 30 λεπτών ο καθένας.

Η στρογγυλή τράπεζα είναι ένα φόρουμ συζήτησης τεσσάρων έως έξι προσκεκλημένων που διαρκεί 90 λεπτά με κάθε άτομο να παρουσιάζει μια πεντάλεπτη εισαγωγή, ακολουθούμενη από χρόνο για μια συζήτηση που περιλαμβάνει τη συμμετοχή του κοινού.

Οι προτάσεις του Συμποσίου αναμένονται στις 5 Οκτωβρίου και οι διοργανωτές θα ειδοποιηθούν για την κατάσταση της πρότασής τους έως τις 24 Νοεμβρίου 2021.

Η προθεσμία για την υποβολή διαδικτυακής πρότασης για παρουσίαση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είναι μέχρι τις 18 Ιανουαρίου με ημερομηνία αποδοχής ή απόρριψης 23 Φεβρουαρίου 2022.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο