Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023
15.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ημέρα γιορτής: Πρόσκληση στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2023

ΑρχικήΝέαΗμέρα γιορτής: Πρόσκληση στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2023
spot_img

Ελεύθερη είσοδος για τα βραβεία αριστείας του κλάδου Τροφίμων και Ποτών του cibum, Food Experts’ Awards (FEA) στο πλαίσιο της 31ης Detrop της HELEXPO.

Το Cibum.gr σας προσκαλεί στην τελετή απονομής των διεθνών Βραβείων αριστείας του κλάδου Τροφίμων και Ποτών FEA 2023 (Food Experts’ Awards) το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 16.00 στο πλαίσιο της 31ης Detrop της HELEXPO στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Τα FEA είναι τα διεθνή βραβεία καινοτομίας και αριστείας του κλάδου τροφίμων και ποτών που οργανώνει το cibum, το ελληνικό website των food experts. Ανεξάρτητοι επαγγελματίες του κλάδου των τροφίμων αξιολόγησαν τις υποψηφιότητες και ανέδειξαν τους Νικητές των FEA 2023, με στόχο να ενθαρρύνουν και να επιβραβεύσουν τη σκληρή και την καινοτόμο εργασία στον κλάδο των τροφίμων και στις επιχειρήσεις γύρω από αυτόν.

Το cibum.gr είναι ο ιστότοπος που δημιουργήθηκε και λειτουργεί ως πρωτοβουλία ανθρώπων που αγαπούν την επιστήμη τροφίμων και έχει σκοπό την ενημέρωση, την πρόοδο, την δικτύωση και την συνεργασία ανθρώπων που αγαπούν και θέλουν να προφέρουν στον κλάδο. Πρόκειται για μία  πλατφόρμα ελεύθερης πρόσβασης και ενημέρωσης της Ελληνικής βιομηχανίας Τροφίμων, για όλα τα θέματα που αφορούν την επιστήμη, την επιχειρηματικότητα, την νομοθεσία για το τρόφιμο αλλά και την κοινωνία γενικότερα, χωρίς περιορισμούς και χωρίς συνδρομές.

Στην τελετή θα παραστούν περισσότεροι από 150 εκπρόσωποι ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου των τροφίμων και θα απονεμηθούν 81 βραβεία σε εταιρείες με σημαντικό έργο στην καινοτομία και την προσφορά στην ελληνική βιομηχανία. Μετά τη βράβευση θα ακολουθήσει cocktail.

Ανάμεσα στις 25 διαγωνιστικές κατηγορίες βράβευσης θα υπάρξουν τιμητικές βραβεύσεις προσώπων και οργανισμών για την προσφορά τους στην Επιστήμη Τροφίμων.

  • Βραβείο Antoine LAVOISIER 2023 στον κ. Αντώνιο Ζαμπέλα, Καθηγητή Διατροφής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρόεδρο του ΕΦΕΤ
  • Βραβείο Nicolas APPERT 2023 στον κ. Ιωάννη Σμαρνάκη, Τεχνολόγο Τροφίμων Πρόεδρο ΠΕΤΕΤ
  • Βραβείο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 2023 στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • Βραβείο Peter DURAND 2023 στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων

Τα Βραβεία FΕA σχεδιάστηκαν και ολοκληρώθηκαν με επιτυχία για το 2023 με σκοπό να εντοπίσουν, να αναγνωρίσουν και να τιμήσουν αξιόλογες εταιρείες, οργανισμούς και επαγγελματίες για τα επιτεύγματα, την αφοσίωση, την εξαιρετική δουλειά και την αριστεία τους σε τομείς όπως η καινοτομία, η ποιότητα, η ασφάλεια των τροφίμων, η ανάπτυξη, η διαχείριση και η επιτυχία στην επίτευξη υψηλών επιχειρηματικών και τεχνολογικών στόχων και επιδιώξεων συνυφασμένων με την επιστήμη των τροφίμων.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img

Must read

1821: Πως η κλεφτουριά πολεμούσε τον Τούρκο αλλά και τη Salmonella

Πώς κατάφερναν να επιβιώσουν και μάλιστα να πολεμούν με σθένος οι ορεσίβιοι αγωνιστές του ‘21, οι κλέφτες και οι αρματoλοί; Τι μεθόδους χρησιμοποιούσαν για να μην δηλητηριάζονται από τα φαγητά που έτρωγαν στα βουνά;

Ελλάδα: Καρκινογόνο εισαγόμενο τσίλι – Ειδοποίηση RASFF – Περιέχει 7 επικίνδυνα φυτοφάρμακα

Προσπάθησαν να εισάγουν στη χώρα μας τσίλι σε σκόνη «τίγκα» στα φυτοφάρμακα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα