Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου, 2024
12.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ISO: Κατευθυντήριες οδηγίες για μηδενικές εκπομπές αερίων – Net Zero Guidelines

ΑρχικήΠιστοποίησηISO: Κατευθυντήριες οδηγίες για μηδενικές εκπομπές αερίων - Net Zero Guidelines
spot_img

O ISO βοηθά τους οργανισμούς στις δράσεις τους για την επίτευξη κλιματικής ουδετερότητας.

Η καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής αποτελεί ένα θέμα κρίσιμης σημασίας για τους οργανισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο. Για να υποστηρίξει αυτή την παγκόσμια προσπάθεια, ο ISO έχει αναπτύξει τις κατευθυντήριες οδηγίες IWA 42:2022(E) «Net Zero Guidelines- Accelerating the transition to net zero» με κατεύθυνση προς την επίτευξη της κλιματικής ουδετερότητας.

Οι οδηγίες είναι διαθέσιμες σε έξι γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιαπωνικά, Ρωσικά και Ισπανικά) και βοηθούν τους οργανισμούς στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα, να λάβουν μέτρα για την μείωση των εκπομπών των αερίων θερμοκηπίου, να κάνουν αξιόπιστους ισχυρισμούς και να παρακολουθούν αποτελεσματικά την πρόοδο των δράσεων για την επίτευξη των στόχων τους προς την κλιματική ουδετερότητα.

Είστε έτοιμοι να αναλάβετε δράση για την κλιματική αλλαγή;

Κατεβάστε χωρίς χρέωση τις κατευθυντήριες οδηγίες  Net Zero Guidelines και κάντε το πρώτο βήμα προς ένα βιώσιμο μέλλον με μηδενικές εκπομπές.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.iso.org/netzero?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=Your+roadmap+to+net+zero%3A%C2%A0Take+action+on+climate+change&utm_campaign=sdgs-auto5-netzero&vgo_ee=ta5rbJvTNrRGra9NyjjNoOGilPQbqEbu3vJqe%2BShTepnZ9Gy8G%2F6CvSv3GkamkY%3D%3AfhdhSyWO%2B%2FUvppizVHcWIMdB94moCNAh#case-study

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια: Ευρήματα μελέτης σε 14 μάρκες για επικίνδυνες ουσίες, φυσικοχημικές και αισθητηριακές ιδιότητες

Πόσο ικανοποιείται η απαίτηση των καταναλωτών, για πιο υγιεινά πατατάκια χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και την ποιότητα.

Μελομακάρονα εμπορίου: Το συντηρητικό που περιέχουν και το “ψεύτικο” συστατικό

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα συντηρητικά και τα πρόσθετα στα μελομακάρονα εμπορίου.

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο