Μετάβαση στο περιεχόμενο
Τρίτη, 18 Μαρτίου, 2025
13.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ISO: Κατευθυντήριες οδηγίες για μηδενικές εκπομπές αερίων – Net Zero Guidelines

ΑρχικήΠιστοποίησηISO: Κατευθυντήριες οδηγίες για μηδενικές εκπομπές αερίων - Net Zero Guidelines
spot_img

O ISO βοηθά τους οργανισμούς στις δράσεις τους για την επίτευξη κλιματικής ουδετερότητας.

Η καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής αποτελεί ένα θέμα κρίσιμης σημασίας για τους οργανισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο. Για να υποστηρίξει αυτή την παγκόσμια προσπάθεια, ο ISO έχει αναπτύξει τις κατευθυντήριες οδηγίες IWA 42:2022(E) «Net Zero Guidelines- Accelerating the transition to net zero» με κατεύθυνση προς την επίτευξη της κλιματικής ουδετερότητας.

- Advertisement -

Οι οδηγίες είναι διαθέσιμες σε έξι γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιαπωνικά, Ρωσικά και Ισπανικά) και βοηθούν τους οργανισμούς στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα, να λάβουν μέτρα για την μείωση των εκπομπών των αερίων θερμοκηπίου, να κάνουν αξιόπιστους ισχυρισμούς και να παρακολουθούν αποτελεσματικά την πρόοδο των δράσεων για την επίτευξη των στόχων τους προς την κλιματική ουδετερότητα.

Είστε έτοιμοι να αναλάβετε δράση για την κλιματική αλλαγή;

Κατεβάστε χωρίς χρέωση τις κατευθυντήριες οδηγίες  Net Zero Guidelines και κάντε το πρώτο βήμα προς ένα βιώσιμο μέλλον με μηδενικές εκπομπές.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.iso.org/netzero?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=Your+roadmap+to+net+zero%3A%C2%A0Take+action+on+climate+change&utm_campaign=sdgs-auto5-netzero&vgo_ee=ta5rbJvTNrRGra9NyjjNoOGilPQbqEbu3vJqe%2BShTepnZ9Gy8G%2F6CvSv3GkamkY%3D%3AfhdhSyWO%2B%2FUvppizVHcWIMdB94moCNAh#case-study

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια – Σοκολάτες: Μετανάστευση βενζολίου, νιτρωδών και αμιδίων, από τη συσκευασία – Ευρήματα εργαστηριακής ανάλυσης

Μετανάστευση χημικών ενώσεων από συσκευασίες τροφίμων: Εκτίμηση των κινδύνων για την ασφάλεια τροφίμων και των επιπτώσεων στην υγεία

456 κρούσματα σαλμονέλας σε μικρά παιδιά από τα Kinder της Ferrero – Η εταιρεία γνώριζε μήνες πριν αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Νέα έρευνα για το ξέσπασμα σαλμονέλωσης σε πολλές χώρες δείχνει ότι η Ferrero γνώριζε για τη μόλυνση στο εργοστάσιο πολύ πριν τις τροφικές δηλητηριάσεις των παιδιών αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας: Ο κίνδυνος από τη χρήση τους και η εξωσωματική γονιμοποίηση – Της Ελένης Τσαγκά

Γιατί τον τελευταίο καιρό ανακαλούνται τόσα πολλά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς;
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα