cibum
Το ξενοδοχειακό επιμελητήριο Ελλάδας σηκώνει τα μανίκια και θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο “Φιλοξενία ΜοU” με στόχο την ανάκαμψη του τουρισμού στην μετά Covid εποχή.
Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
Το ξενοδοχειακό επιμελητήριο Ελλάδας σηκώνει τα μανίκια και θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο “Φιλοξενία ΜοU” με στόχο την ανάκαμψη του τουρισμού στην μετά Covid εποχή.
Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.