Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
18.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Kapelis Packaging: Πιστοποίηση από την TÜV NORD HELLAS

ΑρχικήΠιστοποίησηKapelis Packaging: Πιστοποίηση από την TÜV NORD HELLAS
spot_img

Η πιστοποίηση ενισχύει τη δέσμευση της Kapelis Packaging για υψηλής ποιότητας και ασφάλειας συσκευασίες, που τηρούν τα διεθνή πρότυπα και καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες της βιομηχανίας τροφίμων.

Νέα πιστοποίηση έλαβε η Kapelis Packaging από την TÜV Hellas (TÜV NORD) σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2018, που αφορά τα πεδία εφαρμογής «Εμπορία, Αποθήκευση και Διανομή Υλικών Συσκευασίας Τροφίμων» καθώς και «Παραγωγή Χάρτινων Συσκευασιών με Επίστρωση σε Επαφή με Τρόφιμα».

Η εταιρεία αναφέρει σε σχετική ανάρτησή της:

«Αυτή η πιστοποίηση ενισχύει τη δέσμευσή μας για υψηλής ποιότητας και ασφάλειας συσκευασίες, που τηρούν τα διεθνή πρότυπα και καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες της βιομηχανίας τροφίμων. Στην Kapelis Packaging συνεχίζουμε με γνώμονα την αξιοπιστία και την καινοτομία, προσφέροντας στους πελάτες μας ποιοτικές και οικολογικές λύσεις στον τομέα της συσκευασίας!»

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα αντικολλητικά τηγάνια προκαλούν προκαλούν δυσλειτουργία του σπέρματος!

Ερευνητές συσχετίζουν την παρουσία μικροπλαστικών από υλικό που χρησιμοποιείται σε αντικολλητικά τηγάνια με μειωμένη ποιότητα και αριθμό σπέρματος.

Καφές, κακάο, σόγια, φοινικέλαιο: Εγκρίθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο η παράταση εφαρμογής του EUDR

Παράταση ενός έτους στην εφαρμογή του κανονισμού της ΕΕ για την αποψίλωση των δασών.

Διασταυρούμενη επιμόλυνση: Ανακάλυψη-σταθμός για την βιομηχανία – Τεχνολογία εξουδετερώνει τα αλλεργιογόνα από τις επιφάνειες

Η διασταυρούμενη μόλυνση, είτε πρόκειται για φυσικά αλλεργιογόνα, μη αποκαλυπτόμενα αλλεργιογόνα ή αναποτελεσματικές διαδικασίες υγιεινής, δημιουργεί σημαντικό κίνδυνο για τους μεταποιητές τροφίμων
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο