Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, 2024
10.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

“Κατεψυγμένη σαλάτα”: Η νέα τάση των τροφίμων στο TikTok

ΑρχικήΝέα"Κατεψυγμένη σαλάτα": Η νέα τάση των τροφίμων στο TikTok
spot_img

Ένας γευσιγνώστης του TikTok σόκαρε το διαδίκτυο με τη δημιουργία της “κατεψυγμένης σαλάτας”, αλλά ζητά από τους θεατές να μην το απορρίψουν μέχρι να τη δοκιμάσουν.

Η διαδικτυακή γωνιά του TikTok για το φαγητό παρουσιάζει μερικές από τις νεότερες συνταγές που μερικές φορές δεν είναι τόσο ορθολογικές. Πρόσφατα, ένας γευσιγνώστης σόκαρε το διαδίκτυο με τη δημιουργία του φαγητού “κατεψυγμένη σαλάτα”, αλλά ζητά από τους θεατές να μην το απορρίψουν μέχρι να το δοκιμάσουν.

Για παράδειγμα, μια από τις τελευταίες συνταγές που έχει γίνει viral είναι η “κατεψυγμένη σαλάτα”. Παρόμοια με τη γρανίτα, η κατεψυγμένη σαλάτα διαθέτει καθαρισμένα λαχανικά που έχουν αποθηκευτεί στην κατάψυξη για την προετοιμασία του γεύματος.

Με την ελπίδα να φτιάξει ένα δροσιστικό καλοκαιρινό πιάτο, ο γευσιγνώστης του TikTok Eitan Bernath αποφάσισε να πάρει κατεψυγμένες ντομάτες, αγγούρια και κόκκινα κρεμμύδια και να τα καθαρίσει σε ένα πιάτο με έναν τρίφτη τυριού.

@eitan

Shaved frozen tomatoes over burrata with olive oil, balsamic, flakey salt, and cracked pepper felt like the natural next iteration. #shavedice #recipe #frozentreats #caprese #burrata

♬ Che La Luna – Louis Prima

Στη συνέχεια πρόσθεσε ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού και μαύρο αλεσμένο πιπέρι και τελείωσε το σύντομο βίντεο δοκιμάζοντας μια κουταλιά.

«Η σαλάτα ντομάτας με καθαρισμένο, κατεψυγμένο αγγούρι μπορεί να ακούγεται εντελώς τρελή, αλλά αποδείχθηκε ότι είναι μια νόστιμη αλμυρή γρανίτα. Μην το κατηγορείτε μέχρι να το δοκιμάσετε», έγραψε στη λεζάντα του TikTok.

Όσοι έγραψαν στα σχόλια θεώρησαν ότι αυτή η δημιουργία ήταν πανέξυπνη, με την εταιρεία φυτικών τροφίμων Morning-Star Farms να του γράφει στα σχόλια ότι ίσως μόλις ξεκίνησε την τάση της κατεψυγμένης σαλάτας.

Άλλοι στα σχόλια μοιράστηκαν ότι ανυπομονούσαν να δοκιμάσουν την κατεψυγμένη σαλάτα.

«Λατρεύω το πώς ανακαλύπτουμε ξανά την αγάπη μας για τα λαχανικά», έγραψε ένας. «Θέλω να δοκιμάσω», πρόσθεσε ένας άλλος. «Μου κίνησε την περιέργεια», σχολίασε ένας τρίτος.

Ορισμένοι θεατές πρότειναν μάλιστα τροποποιήσεις στο νέο πιάτο του Bernath, λέγοντας ότι θα έπρεπε να παγώσει το λεμόνι πριν το στύψει ή να προσθέσει κάποια μορφή τυριού, όπως μοτσαρέλα ή μπουράτα. Ωστόσο, κάποιοι ήταν επιφυλακτικοί στο να δοκιμάσουν την αλμυρή γρανίτα.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.

Η φωτεινή πλευρά του κουρκουμά

Ώρα να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υποτιμημένου αυτού μπαχαρικού.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο