Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
21.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Λύση στην εκκρεμότητα για την έκδοση πιστοποιητικού κατάρτισης σε όσους παρακολούθησαν σεμινάρια ΕΦΕΤ

ΑρχικήΝέαΛύση στην εκκρεμότητα για την έκδοση πιστοποιητικού κατάρτισης σε όσους παρακολούθησαν σεμινάρια ΕΦΕΤ
spot_img

Σύντομα πρόκειται να υπάρξει επίσημη ενημέρωση και θα δοθεί λύση σε όσους εργαζόμενους έχουν ήδη εκπαιδευτεί σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων ώστε να λάβουν άμεσα και με εύκολο τρόπο το πιστοποιητικό κατάρτισης, σε όποιο νησί και αν βρίσκονται.

Αυτό δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ΕΦΕΤ Παναγιώτης Βασιλόπουλος σε τηλεδιάσκεψη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με τον πρόεδρο του ΕΦΕΤ Αντώνη Ζαμπέλα την οποία οργάνωσε και συντόνισε η γενική γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χριστιάννα Καλογήρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του επιμελητηρίου, κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η έκδοση του απαραίτητου πιστοποιητικού κατάρτισης σε περισσότερους από 1.700 απασχολούμενους στον κλάδο των τροφίμων και ποτών που έχουν ήδη παρακολουθήσει τα σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων του ΕΦΕΤ από το Επιμελητήριο Κυκλάδων, μια εκκρεμότητα που εντάθηκε εξαιτίας της πανδημίας όπως ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Γιάννης Ρούσσος.

Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ δήλωσε ότι γνωρίζει το ζήτημα που έχει θέσει το Επιμελητήριο Κυκλάδων, στο οποίο πρόκειται να δοθούν οριστικές λύσεις έως το τέλος του χρόνου. Στο μεταξύ και για την άμεση αντιμετώπιση της παρούσας κατάστασης ο γενικός διευθυντής του ΕΦΕΤ δεσμεύτηκε ότι σύντομα πρόκειται να υπάρξει επίσημη ενημέρωση και θα δοθεί λύση σε όσους έχουν ήδη εκπαιδευτεί σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων ώστε να λάβουν άμεσα και με εύκολο τρόπο το πιστοποιητικό κατάρτισης, σε όποιο νησί και αν βρίσκονται.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων σημειώνει ότι βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τη γενική γραμματεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τη διοίκηση του ΕΦΕΤ και θα ενημερώσει τα μέλη του σχετικά.

ΑΠΕ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα