Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου, 2025
12.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Λίλα Κούρτη (Trikalinos) στη λίστα με τους 50 πιο επιδραστικούς Food Exports Managers

ΑρχικήΝέαmarketingΗ Λίλα Κούρτη (Trikalinos) στη λίστα με τους 50 πιο επιδραστικούς Food Exports Managers
spot_img

Σημαντική διάκριση για την Marketing & Export Manager της εταιρίας Trikalinos Λίλα Κούρτη.

Η Λίλα Κούρτη, Marketing & Export Manager της εταιρίας Trikalinos βρέθηκε στη λίστα με τους 50 πιο επιδραστικούς επαγγελματίες στον κλάδο των εξαγωγών τροφίμων.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης, της τεχνογνωσίας και της στρατηγικής σκέψης που χαρακτηρίζουν την πορεία της κ. Κούρτη στον τομέα των εξαγωγών. Παράλληλα, αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία της Trikalinos, η οποία επενδύει συστηματικά στη συνεχή εξέλιξη και ενδυνάμωση των στελεχών της.

Η Trikalinos, ως πρωτοπόρος στον τομέα των εξαγωγών τροφίμων, παρέχει ένα υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον που προάγει την εκπαίδευση, την εξειδίκευση και την καινοτομία. Με αυτόν τον τρόπο, ενισχύει την ικανότητα των ανθρώπων της να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις ενός άκρως ανταγωνιστικού και συνεχώς εξελισσόμενου κλάδου.

Η εταιρεία αναγνωρίζει ότι η επιτυχία της κ. Κούρτη δεν είναι μόνο προσωπική, αλλά και αποτέλεσμα της κουλτούρας που προάγει τη συνεργασία, τη δημιουργικότητα και την προσήλωση στην ποιότητα. 

Η Trikalinos εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στη Λίλα Κούρτη για τη σημαντική αυτή αναγνώριση και δεσμεύεται να συνεχίσει να επενδύει στις δυνατότητες και την ανάπτυξη των ανθρώπων της.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα κατακλύζουν τη ζωή μας – Ποιος θα αναλάβει δράση;

Η αντιμετώπιση των επιπτώσεων των υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων απαιτεί δραστικές πολιτικές.

Το μαύρο ψωμί είναι το ίδιο με το ψωμί ολικής αλέσεως;

Ξεδιαλύνοντας την παρανόηση που υπάρχει - Πως να ξεχωρίσετε το μαύρο ψωμί από το ψωμί ολικής άλεσης.

Τα φθηνότερα ιδιωτικής ετικέτας προϊόντα έχουν περισσότερη ζάχαρη – Αναλύσεις της Foodwatch σε 400 προϊόντα

Τα φθηνότερα προϊόντα περιέχουν συχνά υψηλότερα επίπεδα ζάχαρης, ενώ τα ακριβότερα τείνουν να είναι λιγότερο γλυκά.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο