Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
24.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μεγάλη διάκριση της Φέτας ΗΠΕΙΡΟΣ στα Olymp Awards 2021

ΑρχικήΝέαΜεγάλη διάκριση της Φέτας ΗΠΕΙΡΟΣ στα Olymp Awards 2021
spot_img

cibum team

 Η παραδοσιακή ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ, η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ, το ΗΠΕΙΡΟΣ Ταλαγάνι και η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ με 40% λιγότερο αλάτι διακρίθηκαν στα φετινά Olymp Awards 2021 για την ασύγκριτη ποιότητα, την αυθεντική γεύση και το πλούσιο άρωμά τους.

Tα Olymp Awards αποτελούν έναν κορυφαίο διαγωνισμό ανώτερης ποιότητας, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός για την εξειδικευμένη μέθοδο βαθμολόγησης που ακολουθεί. Συγκεκριμένα, όλα τα προϊόντα δοκιμάζονται με την «τυφλή» μέθοδο, χωρίς τη συσκευασία τους ή κάποιο άλλο διακριτικό στοιχείο. Τα δείγματα αξιολογούνται από διακεκριμένους σεφ με βασικότερα κριτήρια τη γεύση, την υφή, την όψη, την οσμή και τη γενική αίσθηση απόλαυσης.

Σε όλα αυτά τα κριτήρια υπερτερούν τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ, τα οποία παράγονται σε ένα πιο σύγχρονα εργοστάσια τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα, με αγάπη και μεράκι, με σεβασμό στην παράδοση αλλά και με συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογικό εξοπλισμό και νέες, βελτιωμένες πρακτικές.

Η γνώση και η εξειδίκευση των ανθρώπων της ΗΠΕΙΡΟΣ, έχουν οδηγήσει στην παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας που επιλέγονται καθημερινά από καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

EFSA – Φέτα: Πράσινο φως για το ένζυμο λιπάση τριακυλογλυκερόλης στην παραγωγή φέτας και άλλων τυριών

Ο ομάδα της EFSA κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν προκαλεί ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια.

Παρειδωλία: Βλέπετε κι εσείς πρόσωπα στον καφέ ή στο καμένο τοστ; Δεν είστε οι μόνοι!

Πως το φαινόμενο της παρειδωλίας, βοήθησε στην επιβίωση των προγόνων μας.

ΕΕ – Πρόσθετα: Εγκρίθηκε το ξίδι ως ρυθμιστής οξύτητας – Και το όνομα αυτού Ε 267

Για πρώτη φορά το ξίδι στον ενωσιακό κατάλογο προσθέτων τροφίμων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα