ΑρχικήΝέαΜενίδι: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε εργαστήριο σφολιάτας

Μενίδι: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε εργαστήριο σφολιάτας

1 λεπτά ανάγνωσης

Μεγάλη καταστροφή σε κτίριο και εταιρικά οχήματα

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες σε εργαστήριο με σφολιάτες και τυρόπιτες επί της οδού Δημολέοντος 4 στο Μενίδι.

- Advertisement -

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά έκαψε στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου κάποια αυτοκίνητα και φορτηγά ενώ κάηκε κι ένα τμήμα στο εσωτερικό του κτιρίου. Στο σημείο επιχείρησαν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Η Ελλάδα ενημερώθηκε για κίνδυνο αλλαντίασης από κονσέρβα χοιρινού – Προκάλεσε προβλήματα υγείας σε καταναλωτή (μάρκα και φωτογραφία)

Χοιρινό πατέ με Clostridium botulinum εντοπίστηκε στην Τσεχία, με την Ελλάδα μεταξύ των χωρών που ενημερώθηκαν μέσω του RASFF.

Τα τρόφιμα υψηλού κινδύνου που μπαίνουν στη νέα λίστα της ΕΕ για αυξημένους ελέγχους

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προτείνει κατάλογο προϊόντων υψηλού κινδύνου και θέτει το σχέδιο κανονισμού σε δημόσια διαβούλευση.

«Μην το τρώτε»: Οι αρχές τεσσάρων χωρών καλούν τους καταναλωτές να αποφεύγουν αυτό το τρόφιμο λόγω καρκινογόνου αρσενικού

Διεθνείς αρχές προειδοποιούν για την παρουσία υψηλών επιπέδων ανόργανου αρσενικού, σε τρόφιμο που διατίθεται και στην ευρωπαϊκή αγορά.