Πέμπτη, 19 Ιουνίου, 2025
33.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Mόδα από… τρόφιμα: must το τσαντάκι από κουτί μακαρόνια

ΑρχικήΝέαMόδα από… τρόφιμα: must το τσαντάκι από κουτί μακαρόνια
spot_img

cibum team

   Γνωστός από τα χιουμοριστικά πρότζεκτ του, ο Nik Bentel αυτή τη φορά μετέτρεψε σε μοδάτη τσάντα μια κλασική συσκευασία μακαρονιών.

   Η ιδέα του ήρθε καθώς κοίταζε πακέτα μακαρονιών τη στιγμή που ήταν έτοιμος να μαγειρέψει για 100ή φορά πένες στη διάρκεια του επιβεβλημένου λόγω της πανδημίας εγκλεισμού.

   Η Pasta Bag αναδεικνύει το ταλέντο του Nikolas Gregory Bentel να φαντάζεται εκ νέου καθημερινά κοινότοπα αντικείμενα και να τα μετατρέπει σε κάτι πιο συναρπαστικό για τον μετά την πανδημία κόσμο μας.

   «Στη διάρκεια των πιο σκληρών μηνών της πανδημίας, σχεδόν όλοι είχαν την εμπειρία του να κοιτάζουν ένα κουτί μακαρόνια, οπότε γιατί να μην προσπαθήσουμε να φανταστούμε εκ νέου τον προορισμό του πακέτου για κάτι λίγο πιο γοητευτικό;»

Η Pasta Bag είναι από δέρμα πάνω στο οποίο με χρήση τεχνολογίας UV έχουν τυπωθεί οι εικόνες. Στόχος της είναι να πυροδοτήσει σκέψεις και στοχασμούς όσον αφορά τη δυνατότητα να δημιουργήσει κανείς κάτι μοναδικό και εντυπωσιακό από συνηθισμένα, καθημερινά αντικείμενα.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Δύο στα τρία ψάρια και 4 στα 10 αυγά περιέχουν “Για Πάντα Χημικά” – Έκθεση της ΜΚΟ Générations futures

"Εκτεταμένη μόλυνση" τροφίμων από τα αποκαλούμενα "παντοτινά χημικά" (PFAS), καταγγέλλει η μκο Générations futures

Καταναλώνεις έτοιμες σαλάτες; Μάθε για τον κίνδυνο Τοξοπλάσμωσης – Τι έδειξε πανευρωπαϊκή μελέτη

Ανίχνευση Toxoplasma gondii σε έτοιμες προς κατανάλωση σαλάτες: Πανευρωπαϊκή μελέτη εκτίμησης κινδύνου

Το πρώτο παγωτό στον κόσμο Plant Based είναι ελληνικό! Ανακοινώθηκε επένδυση άνω του 1 εκ. ευρώ

Στρατηγική επένδυση από το SPOROS Platform στην Plan(e)t Foods για διεθνή ανάπτυξη
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα