Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
25 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μπορεί ένα φίλτρο νερού να σας κάνει να μεθύσετε λιγότερο από το φθηνό αλκοόλ;

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΜπορεί ένα φίλτρο νερού να σας κάνει να μεθύσετε λιγότερο από το φθηνό αλκοόλ;
spot_img

Βίντεο στο TikTok ισχυρίστηκε ότι το φιλτράρισμα της φθηνής βότκας αλλάζει τη γεύση της

Το Tik Tok είναι μια πλατφόρμα που φιλοξενεί αρκετές νέες τάσεις. Πολλές από αυτές περιλαμβάνουν αλκοόλ, το οποίο αποτέλεσε την έμπνευση για ένα viral βίντεο του Elliott Norris, ο οποίος αποφάσισε να κάνει μια τρέλα: να φιλτράρει φτηνή βότκα για να δει αν θα έχει καλύτερη γεύση.

Η ιδέα πίσω από αυτό είναι αν το φιλτράρισμα θα κάνει το μεθύσι από μια φτηνή βότκα πιο υποφερτό και με καλύτερη γεύση. Oπότε αυτός και ένας φίλος του φίλτραραν τη βότκα με ένα φίλτρο νερού Brita.

https://www.tiktok.com/@callmebelly/video/7144163640680172842?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1&lang=en

Το αποτέλεσμα ήταν ο Norris να πει πως «Δεν έχει γεύση», ενώ ο φίλος του να χαρακτηρίσει τη γεύση «σαν νερό». Ο χρήστης του TikTok, συγκέντρωσε περισσότερες από πέντε εκατομμύρια προβολές στο εν λόγω βίντεο.

Η θεωρία πίσω από αυτό είναι ότι ένα φίλτρο Brita θα αφαιρέσει τυχόν ακαθαρσίες που βρίσκονται στη βότκα, οι οποίες θα μπορούσαν να αλλάξουν τη γεύση, τη διαύγεια και την υφή του υγρού που προκύπτει.

Ενώ πράγματι, φαίνεται να αφαιρούνται ουσιαστικά στοιχεία της γεύσης, είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί, ωστόσο, ότι το φιλτράρισμα της βότκας δεν θα σας κάνει να μεθύσετε λιγότερο ή να αλλάξετε τη χημική σύνθεση του ποτού. Γι’ αυτό, παρακαλούμε να πίνετε υπεύθυνα και να είστε προσεκτικοί, ακόμα κι αν η βότκα δεν έχει την ίδια γεύση που είχε πριν περάσει από το φίλτρο.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα