Κυριακή, Ιανουάριος 12, 2025
12.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα διαδικασία ωρίμανσης αβοκάντο και μάνγκο 20% ταχύτερη από τις συμβατικές

ΑρχικήΝέαΝέα διαδικασία ωρίμανσης αβοκάντο και μάνγκο 20% ταχύτερη από τις συμβατικές
spot_img

Η Mission Produce αλλάζει το τοπίο ωρίμανσης αβοκάντο και μάνγκο, αναπτύσσοντας ένα νέο και πιο αποδοτικό σύστημα ωρίμανσης.

Η εταιρεία παραγωγής αβοκάντο και μάνγκο, Mission Produce, με παγκόσμια παρουσία στην αγορά, παρουσιάζει μια νέα λύση ωρίμανσης που πρόκειται να επιταχύνει τη διαδικασία σε σημαντικό ποσοστό.

Πρόκειται για το Mission Control, μια διαδικασία ωρίμανσης, η οποία ελέγχει την ατμόσφαιρα στα αβοκάντο, μέσω προηγμένης τεχνολογίας.

Η εφαρμογή του Mission Control για πρώτη φορά στο νέο κέντρο διανομής της εταιρείας στο Dartford της Αγγλίας έρχεται μετά από επιτυχημένες δοκιμές του Mission Control στο Κέντρο Ποιότητας Προϊόντων του Πανεπιστημίου του Γκρίνουιτς.

Από τις δοκιμές που έκανε το Πανεπιστήμιο, αποδείχτηκε ότι το Mission Control επιτάχυνε την ωρίμανση των αβοκάντο έως και 20%, σε σύγκριση με ένα άλλο συμβατικό σύστημα ωρίμανσης. Το σύστημα απέδωσε εξίσου καλά και στα μάνγκο.

Ο Adam Shaw, τεχνικός διευθυντής της Mission Produce UK, είπε στην ιστοσελίδα Fruitnet ότι η επιστημονική συνεργασία ήταν το κλειδί για τη δημιουργία ενός βέλτιστου περιβάλλοντος ωρίμανσης, η οποία είναι μια κρίσιμη διαδικασία για κάθε εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα.

Το Mission Control αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον κατασκευαστικό συνεργάτη της Mission, Cross Refrigeration, ειδικό στην κατασκευή ψυγείων και όχι μόνο. Επιπλέον, το κέντρο διανομής του Dartford αναμένεται να ανοίξει τον Μάρτιο του 2023.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποιο λάδι έχει τις περισσότερες δηλητηριώδεις μυκοτοξίνες – Ανάλυση 250 δειγμάτων

Για πρώτη φορά, έχουν θεσπιστεί από την ΕΕ ανώτατα...

Τοξικές ουσίες σε δημοφιλή εσώρουχα – Διεθνής μελέτη – Πως να ξεχωρίσετε ποια εσώρουχα δεν περιέχουν επικίνδυνα υλικά

Οι τοξικές ουσίες εντοπίστηκαν περισσότερο σε γνωστές μάρκες εσωρούχων που πωλούνται και στην Ελλάδα.

Ελληνικό γιαούρτι: Γιατί είναι καλύτερο από τα άλλα – Επιστημονική μελέτη

Οι παράγοντες που οδηγούν την αποδοχή και την καινοτομία στο ελληνικό γιαούρτι.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο