Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου, 2024
16.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα τεχνολογία για ανίχνευση και μέτρηση λακτόζης σε γαλακτοκομικά προϊόντα

ΑρχικήΝέαΤεχνολογία ΤροφίμωνΝέα τεχνολογία για ανίχνευση και μέτρηση λακτόζης σε γαλακτοκομικά προϊόντα
spot_img

Ανίχνευση λακτόζης με τεχνολογία νέας γενιάς από την ADirectSens.

Η γνώση και η κατανόηση σχετικά με τη συγκέντρωση λακτόζης στο γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα (η λακτόζη είναι ο κύριος υδατάνθρακας που υπάρχει στα γαλακτοκομικά προϊόντα) είναι σημαντική για τη διαχείριση και την επεξεργασία γαλακτοκομικών προϊόντων και την παραγωγή γάλακτος καθώς η ζήτηση για προϊόντα χωρίς λακτόζη από άτομα με δυσανεξία στη λακτάση και μειωμένο μεταβολισμό της λακτόζης αυξάνεται. Και η βιομηχανία τροφίμων στρέφεται πλέον σε λύσεις επόμενης γενιάς για τη μέτρηση της λακτόζης σε γαλακτοκομικά προϊόντα ώστε να μπορεί να επαληθεύσει ισχυρισμούς όπως «Χωρίς λακτόζη» ή «χαμηλό σε λακτόζη».  

H Αυστριακή εταιρεία βιοτεχνολογίας ADirectSens, πρωτοπόρος στην τεχνολογία βιοαισθητήρων επόμενης γενιάς, δημιούργησε το LactoSens® για γρήγορη, ακριβή και οικονομικά αποδοτική ανίχνευση λακτόζης. Χρησιμοποιείται ευρέως στην παραγωγή τροφίμων και ποτών, επιτρέποντας στους παραγωγούς να πληρούν τις αυστηρές κανονιστικές απαιτήσεις ενώ εκτελούν τις διαδικασίες τους αποτελεσματικά. Οι δυνατότητες ανάλυσης σε πραγματικό χρόνο δίνουν στους κατασκευαστές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, ενισχύοντας τη LactoSens® ως ηγέτη στην αγορά.

Τώρα την τεχνολογία LactoSens® απέκτησε ο παγκόσμιος ηγέτης στη γεύση και τη διατροφή Kerry Group. Η απόκτηση του LactoSens® αντικατοπτρίζει την επιτυχία της DirectSens στην ανάπτυξη λύσεων βιοαισθητήρων από άκρο σε άκρο και αντιπροσωπεύει μια κίνηση του Ομίλου Kerry να συμπληρώσει την προσφορά του σε ένζυμα λακτάσης, τόνιζεται σε δελτίο τύπου. «Αυτή η συμφωνία υπογραμμίζει την ποιότητα της τεχνολογίας βιοαισθητήρα και τις κατασκευαστικές μας δυνατότητες. Θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε το όραμά μας για την ανάπτυξη και την παροχή γρήγορων και ακριβών λύσεων βιοαισθητήρα για βασικούς αναλυτές στην παγκόσμια αγορά». είπε ο Δρ. Christoph Sygmund , Διευθύνων Σύμβουλος της DirectSens.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε το LactoSens® στο χαρτοφυλάκιο του Kerry Group για να προσθέσουμε ένα νέο στοιχείο στην προσφορά μας, καθώς ενσωματώνουμε πλήρως το LactoSens® στις ευρύτερες λύσεις μας για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών» δήλωσε ο Ronan Moloney , Αντιπρόεδρος Enzymes, Kerry Group.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Δηλητηρίαση από κολοκυθάκια – Τι είναι η κουκουρβιτακίνη που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στον θάνατο

Η λήψη ακριβούς ιατρικού ιστορικού μπορεί να σώσει ασθενείς σε περιπτώσεις τροφικής δηλητηρίασης

Φριτέζες αέρα: Έκτακτη προειδοποίηση για κίνδυνο τροφικών δηλητηριάσεων

Εκτός από κινδύνους πυρκαγιάς και εγκαυμάτων οι καταναλωτές αντιμετωπίζουν και κίνδυνο τροφικής δηλητηρίασης σύμφωνα με νέα έρευνα.

Τα λάθη των αρχών που πληρώνει η Βιομηχανία Τροφίμων –  Νέα ακύρωση ανάκλησης

Που οφείλονται οι λάθος ανακλήσεις τροφίμων - Νέα ανάκληση της... ανάκλησης!
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο