Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
25.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο Γρηγόρης αναδείχθηκε Great Place to work

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΟ Γρηγόρης αναδείχθηκε Great Place to work
spot_img

Σημαντική διάκριση από τους εργαζομένους του, για ακόμα μία χρονιά.

Ο Γρηγόρης αναδείχθηκε Great Place to Work, ξεχωρίζοντας για την κουλτούρα συμπερίληψης, την εντιμότητα της Διοίκησης και το αίσθημα υπερηφάνειας που προσφέρει στους εργαζομένους του. Η σημαντική διάκριση Great Place to Work, προέκυψε από τις απαντήσεις που έδωσαν οι εργαζόμενοι του Γρηγόρη σε ένα ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index, το οποίο αξιολογεί το εργασιακό περιβάλλον.

Τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν εξαιρετικά και καταγράφηκαν υψηλοί δείκτες σε όλους τους τομείς. Οι εργαζόμενοι, σχεδόν καθολικά έκριναν πως χαίρουν ίσης μεταχείρισης ανεξάρτητα από την εθνικότητα, τις σεξουαλικές προτιμήσεις και το φύλο τους. Επιπλέον, το 98% των εργαζομένων αξιολόγησε τη Διοίκηση ως έντιμη και ηθική στις πρακτικές που υιοθετεί, το 95% θεωρεί ότι τα κεντρικά γραφεία συνεισφέρουν στο καλό εργασιακό κλίμα, το 92% είναι υπερήφανοι που εργάζονται στο Γρηγόρη και το 91% αισθάνονται ότι κάνουν τη διαφορά!

Τα υψηλά επίπεδα ικανοποίησης είναι αποτέλεσμα πετυχημένων πρακτικών και δράσεων που σχεδιάζει και υλοποιεί ο Γρηγόρης. Πρακτικών που προάγουν τη συμπερίληψη και την κουλτούρα συνεργασίας καθώς και δράσεων που στοχεύουν στην ευημερία των εργαζομένων, την αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους και την προσωπική τους εξέλιξη.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ελλάδα: 4 στα 10 τυροκομεία στη Θεσσαλία και τα Γρεβενά δεν παστεριώνουν σωστά το γάλα! Τι αποκάλυψαν έλεγχοι του ΕΦΕΤ

\Σχεδόν τέσσερις στα δέκα εγκαταστάσεις μεταποίησης γάλακτος δεν παστεριώνουν σωστά το γάλα όπως διαπιστώθηκε μετά από ελέγχους του ΕΦΕΤ σε Γρεβενά και Θεσσαλία.

Τροφική δηλητηρίαση από παγωτό

Πως θα καταλάβετε ότι το παγωτό σας έχει χαλάσει.

Σάλος με το Μεταλλικό Νερό: Μόλις 4 από τα 18 δείγματα δεν είχαν ίχνη φυτοφαρμάκων!

Οι εταιρείες δηλώνουν άγνοια και ρίχνουν την ευθύνη στις κρατικές υπηρεσίες που ορίζουν περιορισμένους ελέγχους για πολύ συγκεκριμένα φυτοφάρμακα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα