ΑρχικήΝέαΟ οδηγός νταλίκας που γεμίζει τις εθνικές οδούς με λάχανα και πορτοκάλια...

Ο οδηγός νταλίκας που γεμίζει τις εθνικές οδούς με λάχανα και πορτοκάλια και ταλαιπωρεί χιλιάδες οδηγούς

2 λεπτά ανάγνωσης

O οδηγός της νταλίκας με τα λάχανα που ανετράπη στην Αθηνών-Κορίνθου, είχε ντεραπάρει και στον Κηφισό με… πορτοκάλια!

Οδηγός νταλίκας φορτωμένη με λάχανα, ταλαιπώρησε τους οδηγούς σήμερα το πρωί στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου όταν το βαρύ όχημα ανετράπη στο ύψος του Σκαραμαγκά με αποτέλεσμα το ρεύμα προς Αθήνα να κλείσει για περίπου 4 ώρες.

- Advertisement -

Όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος οδηγός είχε εμπλακεί σε παρόμοιο τροχαίο ατύχημα στον Κηφισό πριν από δύο χρόνια, μόνο που τότε δεν μετέφερε λάχανα, αλλά… πορτοκάλια.

Το τροχαίο αυτό είχε σημειωθεί και πάλι ξημερώματα, περίπου στις 3:30 της 19ης Ιανουαρίου 2023, όταν το φορτηγό που οδηγούσε ανετράπη στο ρεύμα προς Πειραιά με αποτέλεσμα τα πορτοκάλια που μετέφερε να πέσουν στο οδόστρωμα.

- Advertisement -

Και τότε, όπως και σήμερα, η ταλαιπωρία για τους οδηγούς ήταν μεγάλη: τον Ιανουάριο του 2023 χρειάστηκαν περίπου 6,5 ώρες για να καθαρίσει ο δρόμος από τα πορτοκάλια και σήμερα απαιτήθηκαν 4 ώρες για να ανοίξουν και οι τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας στην Αθηνών-Κορίνθου.

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ένα από τα πλέον διαδεδομένα πρόσθετα τροφίμων συνδέεται με φλεγμονή στο παχύ έντερο σε νέα μελέτη

Κοινό πρόσθετο που υπάρχει από παγωτά μέχρι σάλτσες και φυτικά ροφήματα, συνδέεται με φλεγμονώδεις αλλαγές στο έντερο.

Δημοφιλές καρύκευμα συνδέθηκε με αυξημένο κίνδυνο ενός θανατηφόρου καρκίνου – Μετα-ανάλυση 14 μελετών σε 11.310 άτομα

Δύο μεγάλες επιστημονικές ανασκοπήσεις εξέτασαν τη σχέση του με τον καρκίνο του οισοφάγου και άλλα νοσήματα.

EUDR: Οι αλλαγές που επηρεάζουν τις επιχειρήσεις τροφίμων – Οι νέες υποχρεώσεις για καφέ, σοκολάτα, κακάο, φοινικέλαιο, σόγια και κρέας

Οι αλλαγές στον EUDR επηρεάζουν καφέ, κακάο, φοινικέλαιο, σόγια και βοοειδή. Οι νέες υποχρεώσεις για εισαγωγείς και επιχειρήσεις τροφίμων.