Δευτέρα, Ιανουάριος 13, 2025
8.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο ΟΚΑΑ στηρίζει την ελληνική αλιεία

ΑρχικήΝέαΟ ΟΚΑΑ στηρίζει την ελληνική αλιεία
spot_img

Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας στηρίζει έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα, την αλιεία, τους αλιείς και τον ελληνικό στόλο σκαφών Μέσης Αλιείας.

Τη στήριξη του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας προς τον πρωτογενή τομέα, την αλιεία, τους αλιείς και τον ελληνικό στόλο σκαφών Μέσης Αλιείας, «διότι διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην οικονομική και κοινωνική ζωή των Ελλήνων και συμβάλλουν ενεργά στην συνοχή και την βιωσιμότητα πολλών νησιωτικών και παράκτιων περιοχών της χώρας» εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Απόστολος Αποστολάκος, μιλώντας στη Γενική Συνέλευση του Επαγγελματικού Αλιευτικού Συλλόγου «Το Αιγαίο» που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΟΚΑΑ στο αμφιθέατρο Ρέντη.

   Ο ίδιος ανέφερε ότι ο Οργανισμός στηρίζει έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα μέσα από την ανάπτυξη της συλλεκτικής αλιείας και των υδατοκαλλιεργειών, την βέλτιστη διαχείριση των αλιευτικών πόρων, την εφαρμογή του ελέγχου των δραστηριοτήτων και την εφαρμογή των κανόνων και διαδικασιών στο πλαίσιο της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

   Ο πρόεδρος του Συλλόγου ΑΙΓΑΙΟ και διοργανωτής της ημερίδας, Βαγγέλης Αραπάκης ευχαρίστησε την Διοίκηση του ΟΚΑΑ, ενώ τόνισε ότι ο κλάδος εφοδιάζει την αγορά με ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα και συγχρόνως προστατεύει τον θαλάσσιο πλούτο.

   Στην ημερίδα συμμετείχαν το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου, η Διοίκηση του ΟΚΑΑ, εκπρόσωποι του ΥΠΕΝ του ΥΠΑΑΤ, του ΥΝΑΝΠ, του ΕΛΚΕΘΕ, της Διεύθυνσης Αλιείας της Περιφέρειας Αττικής, της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Πειραιά κά.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η δυσάρεστη “έκπληξη” που κρύβουν τα συκωτάκια – Ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα φέρνει νέα έρευνα

Σχεδόν τα μισά από τα συκωτάκια από μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο και αρνί που αναλύθηκαν ήταν μολυσμένα με Campylobacter - Ποιο είδος είναι το πιο μολυσμένο.

Επανάσταση στην αντιμετώπιση των βιοφίλμ σε μονάδες επεξεργασίας – Επιστήμονες εντόπισαν τον “αδυσώπητο” εχθρό τους

Επιστήμονες ανακάλυψαν φυσική ουσία που εμποδίζει τον σχηματισμό βιοφίλμ.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο