Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
20.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

OLIVARTIA: Μετάλλιο για την ποιότητα του “HYGEIA by Xilouris Family EVOO”

ΑρχικήΝέαOLIVARTIA: Μετάλλιο για την ποιότητα του "HYGEIA by Xilouris Family EVOO"
spot_img

Η εταιρεία OLIVARTIA, επιχείρηση του Ομίλου ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ διακρίθηκε με αργυρό μετάλλιο για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιόλαδου «HYGEIA by Xilouris Family EVOO».

Η OLIVARTIA διακρίθηκε στον 7ο διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου ATHENA IOOC 2022. Το Βραβείο παρέλαβε ο κ. Βασίλης Ζέρβας, CFO της Olivartia και του Ομίλου Gefsinus στο Ζάππειο Εκθεσιακό Μέγαρο, στο κέντρο της Αθήνας, την Κυριακή 29 Μαΐου 2022.

Ο ATHENA IOOC είναι ο πλέον δυναμικά ανερχόμενος διεθνής διαγωνισμός ελαιολάδου και ο μοναδικός του είδους του που διεξάγεται στην Ελλάδα. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων παραγωγών σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές χώρες του κόσμου, καθώς και τον σεβασμό των πιο καταξιωμένων κριτών ελαιολάδου.

Η OLIVARTIA / Ελαιόλαδα Ξυλούρης με έδρα της τα Καπαριανά Μοιρών είναι μια σύγχρονη εταιρεία τυποποίησης με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα και ένα μεγάλο δίκτυο διανομής τυποποιημένου ελαιόλαδου στην Ελληνική επικράτεια. Μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που δίνει μεγάλη έμφαση τόσο στην ποιότητα , όσο και στην σωστή διαχείριση των α΄ και β΄ υλών της  εφαρμόζοντας  πιστοποιημένα συστήματα ελέγχου διασφάλισης ποιότητας  και ασφάλειας τροφίμων  σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα σε  ένα πλήρες και οργανωμένο χημείο με εξειδικευμένο προσωπικό εντός της μονάδας παραγωγής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:

Η  οικογένεια Ξυλούρη με βαθιά προσήλωση στην παράδοση, με σεβασμό και πίστη στα ήθη και τα έθιμα της  Κρήτης μας προσπαθεί εδώ και πολλά χρόνια  να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό  τρόπο το μόχθο και τη σοφία του  ελαιοπαραγωγού της Κρήτης.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα