ΑρχικήΝέαΠάτρα: Στο νοσοκομείο 18 μαθητές από ποτά "μπόμπες"

Πάτρα: Στο νοσοκομείο 18 μαθητές από ποτά “μπόμπες”

1 λεπτά ανάγνωσης

Στον εισαγγελέα η υπόθεση.

18 μαθητές στην Πάτρα χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο τις τελευταίες ημέρες, καθώς είχαν καταναλώσει νοθευμένα ποτά. Οι γιατροί ενημέρωσαν την αστυνομία και ο φάκελος έφτασε στα χέρια του αρμόδιου Εισαγγελέα.

- Advertisement -

Οι έλεγχοι τις επόμενες μέρες αναμένεται να ενταθούν, καθώς υπάρχει ανησυχία για ανάλογη συνέχεια λόγω του καρναβαλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός της Πάτρας ζητά από τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν αν σερβίρονται ποτά “μπόμπες” στα πάρτι που διοργανώνονται ακόμα και σε ανηλίκους, γεγονός που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία τους.

- Advertisement -

Υπενθυμίζεται ότι με διάταξη, από το περασμένο καλοκαίρι, σε περίπτωση που κάποιος διαθέτει προς πώληση παράνομα αλκοολούχα ποτά προβλέπεται η σφράγιση για χρονικό διάστημα 10 έως 30 ημερών και προβλέπεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων των παραβατών, με στόχο την αποτροπή από την τέλεση των παραβάσεων.

Πηγή: ertnews

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

ΕΟΦ: 289 φάρμακα με περιορισμένη διαθεσιμότητα στην Ελλάδα – Ποια βρίσκονται στη νέα λίστα

210 φάρμακα αφορούν την κοινότητα, 56 τα νοσοκομεία, ενώ 21 χρειάζονται έκτακτες εισαγωγές μέσω ΙΦΕΤ

Επιδημία σαλμονέλωσης από ντομάτες στην Ιταλία – Άμεση απαγόρευση διάθεσης σε σχολεία, νοσοκομεία και γηροκομεία

Κρούσματα σε τέσσερις περιφέρειες, ανάκληση ντομάτας από τη Σικελία και έκτακτα μέτρα προστασίας στην Απουλία.