Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου, 2024
14 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πρόστιμο σε σουβλατζίδικο στο Χαϊδάρι

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΠρόστιμο σε σουβλατζίδικο στο Χαϊδάρι
spot_img

Εντείνονται οι έλεγχοι των αρχών για τον εντοπισμό παραβάσεων του αγορανομικού κώδικα σε σουβλατζίδικα.

Συνεχίζονται οι έλεγχοι των αρχών σε σουβλατζίδικα για την τήρηση του αγορανομικού κώδικα. Και ενώ έχουν προηγηθεί δεκάδες πρόστιμα σε σουβλατζίδικα, και το είδος των παραβάσεων δημοσιοποιείται προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων, εντούτοις οι ιδιοκτήτες/διαχειριστές των καταστημάτων συνεχίζουν να παραβιάζουν τους κανόνες ΔΙΕΠΠΥ ( Κανόνες Διακίνησης Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών).

Σήμερα η Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε νέο πρόστιμο σε σουβλατζίδικο αυτή τη φορά στο Χαϊδάρι. Μετά από έλεγχο που έγινε στις 27 Σεπτεμβρίου, από επιθεωρητές της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα  Αθηνών, διαπιστώθηκε δεν υπήρχε πληροφορία στους πελάτες ότι το κεμπάπ δεν είναι φρέσκο αλλά κατεψυγμένο και επιπλέον δεν αναγραφόταν στον τιμοκατάλογο το είδος ελαίων και η χρήση τους. Στο σουβλατζίδικο επιβλήθηκε πρόστιμο €1.000.

Η περίληψη επιβολής προστίμου όπως δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο της Περιφέρειας Αττικής.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ευρωπαϊκή επιδημία σαλμονέλας από ντομάτες – Έκτακτη ανακοίνωση EFSA και ECDC

Mε μία έκτακτη ανακοίνωση η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων ενημερώνουν για ευρωπαϊκή επιδημία σαλμονέλας από Ιταλικές ντομάτες.

“Τρελός” επιστήμονας κατάπιε 15 χημικές ουσίες PFAS για να δει τι θα πάθει!”

Για το πόσο γρήγορα τα PFAS απεκκρίνονται από τον οργανισμό, τα ζωικά πειράματα έχουν περιορισμένη αξία γι αυτό και ο επιστήμονας από το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Αξιολόγησης Κινδύνων πήρε το θέμα πάνω του

Βαρέα μέταλλα σε μπαχαρικά: Τι έδειξαν έλεγχοι σε 64 δείγματα – Τι συμβαίνει με την σκόπιμη νοθεία με μόλυβδο

Τα πολύ υψηλά επίπεδα μολύβδου στα μπαχαρικά μπορεί να είναι δυνητικά επιβλαβή για την υγεία και μπορεί επίσης να αποτελούν ένδειξη δόλιας πρακτικής σύμφωνα με γερμανική έρευνα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο