Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, 2024
8.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πρόστιμο στο κυλικείο του αεροδρομίου Καλαμάτας γιατί δεν είχε “τοστ με τυρί και ζαμπόν”

ΑρχικήΝέαΠρόστιμο στο κυλικείο του αεροδρομίου Καλαμάτας γιατί δεν είχε "τοστ με τυρί και ζαμπόν"
spot_img

Παράβαση των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ για διάθεση προϊόντων σε συγκεκριμένα σημεία πώλησης.

Η Διεύθυνση ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, ανακοίνωσε σήμερα την επιβολή προστίμου στο κυλικείο που βρίσκεται εντός του Αεροδρομίου Καλαμάτας του Ν. Μεσσηνίας. Ο λόγος της επιβολής προστίμου ύψους 1.000€, είναι πως μετά από αγορανομικό έλεγχο διαπιστώθηκε παράβαση των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ περί Γενικών αρχών διάθεσης των προϊόντων και καθορισμού ανώτατων τιμών σε συγκεκριμένα σημεία πώλησης. Πιο συγκεκριμένα κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε προς διάθεση στην προθήκη με τα προς πώληση προϊόντα το είδος «τοστ με τυρί και ζαμπόν».

Η ανακοίνωση επιβολής προστίμου όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Προσοχή: Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.

Η φωτεινή πλευρά του κουρκουμά

Ώρα να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υποτιμημένου αυτού μπαχαρικού.

Μήνυση στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ για τη μη απαγόρευση των φθαλικών ενώσεων

Οι φθαλικές ενώσεις διαρρέουν από τις συσκευασίες και άλλα προϊόντα στα τρόφιμα και τα ποτά.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο