Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
18.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πυρκαγιά στο εργοστάσιο “ΑΒΓΑ ΤΣΑΚΙΡΗ” – Ολοσχερής καταστροφή

ΑρχικήΝέαΠυρκαγιά στο εργοστάσιο "ΑΒΓΑ ΤΣΑΚΙΡΗ" - Ολοσχερής καταστροφή
spot_img

Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 8 πυροσβεστικά οχήματα και τρεις υδροφόρες από την πολιτική προστασία του δήμου Ωραιοκάστρου.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης σε εργοστάσιο στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Η φωτιά ξέσπασε κάτω από άγνωστες συνθήκες, περίπου στις 20:30 σε πολύ γνωστό εργοστάσιο με αυγά στην περιοχή της Νεοχωρούδας στη δυτική Θεσσαλονίκη. Στο σημείο επιχειρούν μέχρι και σήμερα το πρωί 25 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα καθώς και τρεις υδροφόρες του δήμου Ωραιοκάστρου και της Περιφέρειας. Το εργοστάσιο της εταιρείας «ΑΒΓΑ ΤΣΑΚΙΡΗ Α.Ε.» υπέστη εκτεταμένες ζημιές με σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή σύμφωνα με το “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”.

Η δραστηριότητα της εταιρείας «ΑΒΓΑ ΤΣΑΚΙΡΗ Α.Ε.» ξεκίνησε το 1963.

Στον ιστότοπο της εταιρείας αναφέρεται πως “Το 2006 καινοτόμησε στον ελληνικό χώρο των αβγών, δημιουργώντας μια πρότυπη μονάδα βιολογικής παραγωγής αβγών και παράλληλη βιολογική καλλιέργεια 300 στρεμμάτων σιτηρών. Η εταιρία, έχοντας σημειώσει μεγάλη ανάπτυξη και ανταποκρινόμενη στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για ποιοτικά προϊόντα, έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην εξειδίκευση σε τρόφιμα ειδικής διατροφής, βιολογικά – ελευθέρας βοσκής – πλούσια σε ω3. Έτσι, δημιούργησε ιδιόκτητες φάρμες, καθιστώντας την ΑΒΓΑ ΤΣΑΚΙΡΗ ΑΕ ως μια από τις πιο ποιοτικές εταιρίες αβγών στην Ελλάδα, με ιδιόκτητες παραγωγικές μονάδες. Στα πλαίσια της καθετοποιημένης λειτουργίας της, έχει συνάψει συμβόλαια παραγωγής αβγών με πιστοποιημένους παραγωγούς της Μακεδονίας και της Θράκης”.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο