Τετάρτη, 16 Απριλίου, 2025
21.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο ταυτόχρονο σερβίρισμα μπύρας χωρίς αλκοόλ

ΑρχικήΝέαΡεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο ταυτόχρονο σερβίρισμα μπύρας χωρίς αλκοόλ
spot_img

Τρεις παμπ συνέβαλαν στο παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες.

Σε μια πρωτότυπη πρωτοβουλία που συνδύασε το παραδοσιακό με το καινοτόμο, τρεις παμπ της Γλασκώβης, το Old Oak Inn, το Douglas Arms και το Kirkhouse, ένωσαν τις δυνάμεις τους με άλλες 111 παμπ σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο για τη δημιουργία ενός νέου παγκόσμιου ρεκόρ Γκίνες με στόχο το μεγαλύτερο ταυτόχρονο σερβίρισμα μπύρας.

- Advertisement -

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 7 Απριλίου υπό τον τίτλο «The Big Pour» και αποτέλεσε μέρος μιας ευρύτερης καμπάνιας της Heineken για την προώθηση της της μη αλκοολούχας εκδοχής μπύρας Heineken 0,0% ως μέρος της καθημερινής εμπειρίας στην παμπ. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και σφραγίστηκε με την επίσημη καταγραφή του ρεκόρ από κριτή των Guinness World Records.

Το σήμα κατατεθέν της εμπειρίας αυτής ήταν η απόλυτη συγχρονισμένη ρίψη πίντας Heineken 0,0% σε παμπ από κάθε γωνιά της χώρας, συνδεδεμένες ζωντανά μέσω βιντεοκλήσης.

Ο Lawson Mountstevens, διευθύνων σύμβουλος της Star Pubs που είναι θυγατρική της Heineken UK, εξήγησε πως για να γίνει η μπύρα 0,0% πραγματικά mainstream, πρέπει να αποκτήσει τη θέση και το τελετουργικό μιας κανονικής πίντας. «Η εμπειρία της βαρελίσιας μπύρας είναι αναπόσπαστο μέρος της παράδοσης της παμπ. Για να ενσωματωθεί πλήρως η 0,0% στην κουλτούρα μας, πρέπει να αντιμετωπίζεται με τον ίδιο σεβασμό», τόνισε.

Η Heineken 0,0% είναι πλέον διαθέσιμη σε περισσότερες από 1.000 παμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθιστώντας τη τη διασημότερη βαρελίσια μπύρα χωρίς αλκοόλ της χώρας.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Τα καλλυντικά παραμένουν και το 2024 τα πιο επικίνδυνα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά – Έκθεση του RAPEX

Τα καλλυντικά βρίσκονται ξανά στην κορυφή της λίστας των πιο επικίνδυνων προϊόντων που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Αλλάζει το “παιχνίδι” στην ανίχνευση παθογόνων στα τρόφιμα – Νέα καινοτόμος τεχνολογία ανάλυσης

Η νέα μέθοδος μειώνει σημαντικά τον χρόνο ανίχνευσης παθογόνων σε λιγότερο από τέσσερις ώρες και κοστίζει μόλις 0,5$ ανά δείγμα

Κίνδυνος από τα βρεφικά στρώματα – Δύο έρευνες αποκαλύπτουν ότι τα μωρά εκτίθενται σε χημικές ουσίες που βλάπτουν τον εγκέφαλο

Συμβουλές προς τους γονείς για να μειώσουν την έκθεση των παιδιών τους σε χημικές ουσίες που υπάρχουν στα παιδικά στρώματα - Κάλεσμα αφύπνισης από τους ερευνητές
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα