Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022
19.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ρετσίνα ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ: Εισαγγελική έρευνα για τις απολύσεις

ΑρχικήΝέαΡετσίνα ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ: Εισαγγελική έρευνα για τις απολύσεις
spot_img

Διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών των εργαζομένων

και τυχόν τέλεση αξιόποινων πράξεων.Εισαγγελική έρευνα προκάλεσε μηνυτήρια αναφορά, την οποία υπέβαλαν απεργοί εργαζόμενοι στην οινοποιία «Μαλαματίνα», καταγγέλλοντας «παράνομες απολύσεις εργαζομένων και μεταξύ αυτών δύο συνδικαλιστών».

Η αναφορά κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, με τους μηνυτές να κάνουν λόγο για «συνεχόμενη αυθαιρεσία εκ μέρους της νέας διοίκησης της επιχείρησης» και «παραβίαση δικαστικής απόφασης η οποία επικύρωσε το σχέδιο εξυγίανσης (της οινοποιίας)».

Ενεργώντας κατά το νόμο, ο εισαγγελέας παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών και τυχόν τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Στο μεταξύ, το πρωί, εργαζόμενοι στην οινοποιία πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τις εγκαταστάσεις της, στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 24ως απεργίας που κήρυξε η Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Εμφιαλωμένα Ποτά (ΠΟΕΕΠ).

ΑΠΕ

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: τρίμηνη αποβολή του IFS. Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα