Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
20.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ρωσία: Σταματούν οι εξαγωγές λιπασμάτων

ΑρχικήΝέαΡωσία: Σταματούν οι εξαγωγές λιπασμάτων
spot_img

Το υπουργείο Βιομηχανίας της Ρωσίας συνέστησε σήμερα στους παραγωγούς λιπασμάτων να διακόψουν προσωρινά τις εξαγωγές τους, υποστηρίζοντας ότι οι ξένες εταιρείες κάνουν «σαμποτάζ» παρεμποδίζοντας τη μεταφορά αυτού του προϊόντος.

Η Ρωσία είναι ένας από τους κυριότερους παραγωγούς λιπασμάτων στον κόσμο.

«Επί του παρόντος, δημιουργείται μια κατάσταση όπου, λόγω του σαμποτάζ στις παραδόσεις από ορισμένες ξένες εταιρείες, οι αγρότες της Ευρώπης και άλλων χωρών δεν μπορούν να παραλάβουν τις ποσότητες λιπασμάτων» για τις οποίες έχουν υπογράψει συμβόλαια, ανέφερε το υπουργείο. «Το ρωσικό υπουργείο Βιομηχανίας και Εμπορίου αναγκάστηκε να συστήσει στους Ρώσους παραγωγούς να διακόψουν προσωρινά τις αποστολές ρωσικών λιπασμάτων που προορίζονται για εξαγωγή», πρόσθεσε.

Το υπουργείο διευκρίνισε ότι οι Ρώσοι αγρότες θα συνεχίσουν να λαμβάνουν τις ποσότητες που χρειάζονται.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Αντιδράσεις στα σχέδια της ΕΕ για μηδενική ανοχή στη Listeria – Ρεκόρ σχολίων στην ανοιχτή διαβούλευση

Η Επιτροπή θέλει να εξασφαλίσει υψηλότερο επίπεδο προστασίας των καταναλωτών έναντι της Listeria monocytogenes σε έτοιμα για κατανάλωση τρόφιμα αλλά αντιμετωπίζει έντονες αντιδράσεις από την Ευρωπαϊκή βιομηχανία τροφίμων.

Παγκόσμιος Πανικός για τα τρόφιμα με λογότυπο τον “βάτραχο”

Οι επίσημες αρχές πολλών χωρών αναγκάστηκαν να εκδώσουν ανακοινώσεις σχετικά με το λογότυπο βατράχου στα τρόφιμα.

Πίτσα: Πώς να αποτρέψετε την τροφική δηλητηρίαση από σαλμονέλα

Επιστημονική μελέτη για τον καταλληλότερο χρόνο ψησίματος και θερμοκρασίας, ώστε να θανατωθούν τα βακτήρια σαλμονέλας, εάν υπάρχουν στα υλικά παρασκευής.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα