Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
19.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Στόχος του ΥΠΑΝ η αναβάθμιση των υπηρεσιών της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου

ΑρχικήΝέαΣτόχος του ΥΠΑΝ η αναβάθμιση των υπηρεσιών της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου
spot_img

Επίσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Α. Γεωργιάδη στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου.

Η αναβάθμιση των υπηρεσιών της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου αποτελεί μία από τις προτεραιότητες του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε σήμερα, την Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, όπου συζήτησε με αλιείς και ιχθυέμπορους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά και τις προκλήσεις του κλάδου.

 Όπως δήλωσε κ. Γεωργιάδης:

«Είχα την ευκαιρία να συναντήσω, τα ξημερώματα, στην Ιχθυόσκαλα πάρα πολλούς από τους αλιείς και τους εμπόρους των αλιευμάτων και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ιχθυόσκαλα. Μετά την επίσκεψή μου στα καταστήματά τους και στη δημοπρασία είχα πολύωρη συζήτηση με τους θεσμικούς εκπροσώπους ακριβώς για να μπορέσουμε να δούμε, πως το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων μπορεί να συμβάλλει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών της Ιχθυόσκαλας και στην πλέον ανταγωνιστική λειτουργία των επιχειρήσεων αυτών που αποτελούν πολύ κρίσιμο κρίκο στη διατροφική αλλά και αναπτυξιακή αλυσίδα της χώρας. Ξεκινήσαμε μια σημαντική πρωτοβουλία – όπως πάντα κάνουμε μέχρι τώρα- η οποία σύντομα θα αποδώσει καρπούς».

Τον υπουργό συνόδευαν ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΚΑΑ Απόστολος Αποστολάκος, ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΛΑ Δημήτρης Μουλιάτος και ο υπεύθυνος Λαϊκών Αγορών της περιφέρειας Αττικής Χάρης Πασβαντίδης.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα