Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022
19.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Χυμός πορτοκάλι με 30% λιγότερη ζάχαρη, αλλά τριπλή περιεκτικότητα σε διαιτητικές ίνες

ΑρχικήΝέαΧυμός πορτοκάλι με 30% λιγότερη ζάχαρη, αλλά τριπλή περιεκτικότητα σε διαιτητικές ίνες
spot_img

Η εταιρεία Louis Dreyfus Company ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός προϊόντος χυμού πορτοκαλιού με 30% λιγότερη ζάχαρη, αλλά τριπλή περιεκτικότητα σε διαιτητικές ίνες.

Η Louis Dreyfus Company (LDC) καινοτομεί με ένα νέο προϊόν χυμού πορτοκαλιού χωρίς συμπύκνωμα (NFC), το οποίο παρουσιάζει μείωση 30% στη φυσική περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Εκτός από αυτό, το νέο προϊόν της εταιρείας διαθέτει τριπλή περιεκτικότητα σε διαιτητικές ίνες, διατηρώντας παράλληλα την αρχική γεύση και το επίπεδο βιταμίνης C.    

Για την ανάπτυξη του προϊόντος η Louis Dreyfus Company διεξήγαγε 5 χρόνια έρευνας, σε συνεργασία με την εργαστηριακή ομάδα του ομίλου της. Σύμφωνα με την εταιρεία, πρόκειται για μια επιτυχημένη διαδικασία για τη μείωση της περιεκτικότητας σε ζάχαρη στο χυμό πορτοκαλιού.

Η LDC, σύμφωνα με τον ιστότοπό της δεσμεύεται να προσφέρει θρεπτικούς, υψηλής ποιότητας χυμούς που ανταποκρίνονται στις καταναλωτικές απαιτήσεις.

Ο Juan José Blanchard, διεθνής επικεφαλής στα προϊόντα χυμού της LDC, δήλωσε πως η εταιρεία στοχεύει να φέρει αυτό το νέο προϊόν στην παγκόσμια αγορά, σε συνεργασία με κορυφαίους παράγοντες της βιομηχανίας ποτών, συμβάλλοντας στην εμφάνιση υγιεινών, θρεπτικών επιλογών προϊόντων χυμών, ενώ, παράλληλα, συνεχίζει να επενδύει σε περαιτέρω μειώσεις της περιεκτικότητας σε ζάχαρη. 

Αν και η εμπορική κυκλοφορία αρχικά επικεντρώθηκε στην Ασία-Ειρηνικό με βάση εκκίνησης τις αρχές του 2023 στην Κίνα, το νέο προϊόν είναι διαθέσιμο σε πελάτες του κλάδου σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής και της Νότιας Αμερικής, όπου ο Όμιλος βλέπει αυξανόμενη καταναλωτική ζήτηση για υγιεινές, θρεπτικές, γευστικές επιλογές διατροφής.  

Η Louis Dreyfus Company είναι μια εταιρεία που εστιάζει στην παραγωγή γεωργικών προϊόντων από το 1851 που ιδρύθηκε. Διαθέτει παγκόσμια παρουσία, καθώς και ένα ευρύ φάσμα προϊόντων συμπεριλαμβανομένων των δημητριακών και ελαιόσπορων, του καφέ, του βαμβακιού, του χυμού, του ρυζιού και της ζάχαρης. Η Louis Dreyfus Company δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες και απασχολεί περίπου 17.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: τρίμηνη αποβολή του IFS. Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα