Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022
26.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

The DeliFair: Παράταση έως την Παρασκευή 12/3

ΑρχικήΝέαThe DeliFair: Παράταση έως την Παρασκευή 12/3
spot_img

cibum team

Ευφυΐα είναι η ικανότητα τα προσαρμόζεσαι στις αλλαγές είπε ο St Hawking. Στο έπος του κορωνοϊου, οι περισσότεροι άθελα ή ηθελημένα αναγκάστηκαν να προσαρμοστούν στη πραγματικότητα της εξ’αποστάσεως επαφής, εργασίας, επικοινωνίας, ενημέρωσης διασκέδασης και γενικά στην «τηλε-ζωή». Καθόλου κακό. Αντιθέτως πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτή η προσαρμογή ήρθε παρέα με την εξέλιξη μας. Ποιος να περίμενε λοιπόν, ότι ακόμα και οι εκθέσεις για την προώθηση προϊόντων θα γίνονταν διαδικτυακά και με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία.

215 παραγωγοί-2.500 προϊόντα-60.000 επισκέπτες

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Ίδιο brand, χαμηλότερη ποιότητα – Προϊόντα δύο ταχυτήτων σε χώρες της Ευρώπης

Τα προϊόντα που πωλούνται με την ίδια εμπορική ονομασία και συσκευασία πρέπει να έχουν την ίδια σύνθεση σε κάθε χώρα της ΕΕ. Τα στοιχεία όμως, παραπέμπουν σε αθέμιτες πρακτικές μεγάλων εταιρειών τροφίμων

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων

ChitoFOODS: Ελληνική καινοτομία για νέες εφαρμογές τροφίμων

Το ChitoFOODS είναι ένα πρωτοποριακό ερευνητικό έργο από Έλληνες επιστήμονες, που ασχολείται με νανοσωματίδια και μεμβράνες με βάση τη χιτοζάνη, με εκχυλίσματα παραπροϊόντων αγροδιατροφής για νέες εφαρμογές τροφίμων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα