Πέμπτη, 10 Απριλίου, 2025
16.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας για διευθυντή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΘέση εργασίας για διευθυντή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη
spot_img

Πτυχιούχος/ διπλωματούχος ΑΕΙ/ ΤΕΙ σε αντικείμενο σχετικό με την θέση εργασίας

Βιομηχανία τροφίμων με ηγετική θέση στον κλάδο της και εξαιρετικές προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης, αναζητά Διευθυντή Παραγωγής για την κάλυψη των αναγκών αποτελεσματικής λειτουργίας της παραγωγικής της μονάδας.

- Advertisement -

Καθήκοντα Θέσης

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα είναι υπεύθυνος για την κάλυψη των αναγκών παραγωγής του εργοστασίου για λογαριασμό των πελατών της εταιρείας, σχεδιάζοντας και αναπτύσσοντας τις κατάλληλες μεθόδους και κριτήρια της παραγωγής, τηρώντας τον αντίστοιχο προϋπολογισμό και κατευθύνοντας κατάλληλα το προσωπικό του εργοστασίου.

Απαραίτητα Προσόντα

Πτυχιούχος/ διπλωματούχος ΑΕΙ/ ΤΕΙ σε αντικείμενο σχετικό με την θέση εργασίας

Επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον πέντε ετών, στην διοίκηση παραγωγής βιομηχανίας τροφίμων

Πολύ καλές γνώσεις οργάνωσης παραγωγικής διαδικασίας τροφίμων

Πολύ καλή γνώση και εφαρμογή θεμάτων Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων

Άριστη γνώση Αγγλικών και Η/Υ

Απαραίτητες συστατικές επιστολές από προηγούμενους εργοδότες

Για αποστολή βιογραφικού πατήστε ΕΔΩ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τι “κρύβεται” πίσω από τις καθημερινές ανακλήσεις τροφίμων λόγω μόλυνσης από μεταλλικά θραύσματα

Αν και οι βιομηχανίες τροφίμων εφαρμόζουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας, τα λάθη δεν μηδενίζονται ακόμη και από τους κολοσσούς της βιομηχανίας τροφίμων.

Το «πότε» μετράει όσο το «τι» : Πως το timing των γευμάτων επηρεάζει την απώλεια βάρους – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Η ώρα που τρώμε είναι εξίσου σημαντική με το τι τρώμε, επηρεάζοντας τον μεταβολισμό, την όρεξη και τη γενικότερη υγεία.

Σήμα κινδύνου για τη δημόσια υγεία – Ανακαλύφθηκε άγνωστο έως σήμερα στέλεχος σαλμονέλας από Ιταλούς ερευνητές

Εμφάνιση Salmonella enterica που φέρει γονίδιο καρβαπενεμάσης bla OXA-181 στην Ιταλία
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα