Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, 2024
17.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας για διευθυντή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΘέση εργασίας για διευθυντή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη
spot_img

Πτυχιούχος/ διπλωματούχος ΑΕΙ/ ΤΕΙ σε αντικείμενο σχετικό με την θέση εργασίας

Βιομηχανία τροφίμων με ηγετική θέση στον κλάδο της και εξαιρετικές προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης, αναζητά Διευθυντή Παραγωγής για την κάλυψη των αναγκών αποτελεσματικής λειτουργίας της παραγωγικής της μονάδας.

Καθήκοντα Θέσης

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα είναι υπεύθυνος για την κάλυψη των αναγκών παραγωγής του εργοστασίου για λογαριασμό των πελατών της εταιρείας, σχεδιάζοντας και αναπτύσσοντας τις κατάλληλες μεθόδους και κριτήρια της παραγωγής, τηρώντας τον αντίστοιχο προϋπολογισμό και κατευθύνοντας κατάλληλα το προσωπικό του εργοστασίου.

Απαραίτητα Προσόντα

Πτυχιούχος/ διπλωματούχος ΑΕΙ/ ΤΕΙ σε αντικείμενο σχετικό με την θέση εργασίας

Επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον πέντε ετών, στην διοίκηση παραγωγής βιομηχανίας τροφίμων

Πολύ καλές γνώσεις οργάνωσης παραγωγικής διαδικασίας τροφίμων

Πολύ καλή γνώση και εφαρμογή θεμάτων Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων

Άριστη γνώση Αγγλικών και Η/Υ

Απαραίτητες συστατικές επιστολές από προηγούμενους εργοδότες

Για αποστολή βιογραφικού πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σουπερμάρκετ: Ράφια γεμάτα με υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα με χρωστικές, γαλακτωματοποιητές, τεχνητές γεύσεις και πρόσθετα – Μελέτη

Στα σουπερμάρκετ τα περισσότερα τρόφιμα με πρόσθετα - Περισσότερες από τις μισές θερμίδες που καταναλώνονται στο σπίτι, προέρχονται από υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα.

Η Ελλάδα στις πιο συχνά αναφερόμενες χώρες στην ΕΕ ως πιθανή προέλευση μόλυνσης από τροφιμογενή παθογόνα – Έκθεση

Αισθητή αύξηση κρουσμάτων σε λιστερίωση, καμπυλοβακτηρίωση, σαλμονέλωση και E. coli σε όλη την Ευρώπη
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο