Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
11.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων στη “Δέλτα Τρόφιμα”

ΑρχικήΝέαΘέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων στη "Δέλτα Τρόφιμα"
spot_img

Η ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ αναζητά Τεχνολόγο Τροφίμων για τη Διεύθυνση Ποιοτικού Ελέγχου της εταιρείας στην εγκατάστασή της στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.

Τα κύρια καθήκοντα του ρόλου περιλαμβάνουν την εφαρμογή εργαστηριακών μεθόδων, καθώς και τη διεξαγωγή εργαστηριακών ελέγχων στην Α’ ύλη και σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, συμβάλλοντας στη συνεχή βελτίωση της παραγωγής προϊόντων, μέσα από την επίτευξη βέλτιστων ποιοτικών προδιαγραφών.

Αν έχετε ισχυρές αναλυτικές δεξιότητες, δίνετε έμφαση στη λεπτομέρεια, έχετε τα ακόλουθα προσόντα και θα θέλατε να γίνετε μέλος της ομάδας μας, παρακαλούμε όπως υποβάλλετε την αίτησή σας έως τις 16/06/2022.

Απαραίτητα Προσόντα

Κύρια Προσόντα:

  • Πτυχίο AEI/ΤΕΙ Τεχνολογίας Τροφίμων
  • Εμπειρία 1-3 ετών ως Τεχνολόγος Τροφίμων
  • Δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες
  • Ισχυρές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων
  • Οργανωτικές Ικανότητες
  • Ομαδικό πνεύμα
  • Γνώση διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας και εφαρμογών ISO, HACCP και άλλων συστημάτων
  • Άπταιστη γνώση Ελληνικών και καλή γνώση Αγγλικών
  • Καλή γνώση σε εφαρμογές Microsoft Office

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο