Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
15.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θεσσαλονίκη: Εστιατόριο χρέωσε 1 ευρώ τον πάγο στο ποτό 

ΑρχικήΝέαΘεσσαλονίκη: Εστιατόριο χρέωσε 1 ευρώ τον πάγο στο ποτό 
spot_img

Δεν πρόκειται για έναν απλό πάγο αλλά για ένα «ειδικό παγάκι που έχει μεγαλύτερη διάρκεια» λένε οι ιδιοκτήτες.

Δεν πιστεύαν στα μάτια τους πελάτες bar-restaurant στη Θεσσαλονίκη όταν στον λογαριασμό τους είδαν ότι είχαν χρεωθεί 1 ευρώ για τον πάγο που είχε μέσα το ποτό τους. Ο υπεύθυνος του εστιατορίου που μίλησε στο MEGA υποστήριξε ότι δεν πρόκειται για έναν απλό πάγο αλλά για ένα «ειδικό παγάκι που έχει μεγαλύτερη διάρκεια».

«Η πολιτική του μαγαζιού είναι να χρεώνουμε τον έξτρα πάγο. Δεν είναι σαν τον πάγο που βάζουμε σε όλα τα ποτά. Πρόκειται για έναν μεγάλο κύβο που μπαίνει στα special ποτά μας. Γίνεται πάντα σε συνεννόηση του σερβιτόρου με τον πελάτη» απάντησε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος του εστιατορίου.

Ο πάγος που χρεώθηκε επιπλέον 1 ευρώ είναι ένας μεγάλος κύβος ο οποίος λόγω της μεγάλης μάζας σε σχέση με την επιφάνειά του, λιώνει πιο αργά από το συνηθισμένο, διατηρώντας το ποτό στην ιδανική θερμοκρασία με το λιγότερο δυνατό νέρωμα.

Καταστηματάρχες λένε ότι η τιμή του πάγου που αγοράζουν έχει αυξηθεί κατά 50% προσθέτοντας, όμως, ότι η χρέωσή του μπορεί να γίνει μόνο αν αναγράφεται στον κατάλογο του μαγαζιού η τιμή του.

«Εφόσον είναι ένα προϊόν το οποίο το αγοράζω, θεωρητικά μπορώ και να το πουλήσω. Σε αυτήν τη λογική όμως θα έπρεπε να πουλάω και το λάδι στη σαλάτα και το αλάτι στα φαγητά» σχολίασε χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας Ανδρέας Γαϊτανίδης.

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα