Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023
13.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το κίτρινο μήλο yello που εντυπωσιάζει τους καταναλωτές επέστρεψε στην αγορά

ΑρχικήΝέαΤο κίτρινο μήλο yello που εντυπωσιάζει τους καταναλωτές επέστρεψε στην αγορά
spot_img

Το κίτρινο μήλο yello που παράγεται αποκλειστικά στην Ευρώπη θα είναι διαθέσιμο στην αγορά μέχρι τον Απρίλιο.

Το κίτρινο μήλο που ανακαλύφθηκε στην Ιαπωνία και καλλιεργήθηκε στο Νότιο Τιρόλο αποτελεί ένα χαρακτηριστικό φρούτο που έχει κερδίσει τους πιο απαιτητικούς πελάτες και καταναλωτές. Πλέον, το μήλο yello με το ξεχωριστό κίτρινο δέρμα του έχει από τον Οκτώβρη επιστρέψει στην αγορά για να αφήσει για άλλη μια φορά το στίγμα του.

Το μήλο yello παράγεται αποκλειστικά στην Ευρώπη από τις κοινοπραξίες VOG και VIP. Πέρα από εντυπωσιακό κίτρινο χρώμα, όσοι το έχουν δοκιμάσει, το έχουν επαινέσει για τα τροπικά αρώματά του και για την έντονη ζουμερή γεύση του.

Η σεζόν των πωλήσεων άνοιξε με υψηλές προσδοκίες μεταξύ των δύο Κοινοπραξιών του Νοτίου Τιρόλου. Σύμφωνα με το European Supermarket Magazine, 2.500 τόνοι μήλων που συγκομίστηκαν μπορούν κάλλιστα να ικανοποιήσουν τις καταναλωτικές ανάγκες.

Οι κοινοπραξίες προχώρησαν σε διάφορες τεχνικές προώθησης του μήλου, για τη νέα σεζόν κυκλοφορίας του. Χαρακτηριστικά, στις 22 Οκτωβρίου στο Corso Vittorio Emanuele, ακριβώς στο κέντρο του Μιλάνου, πραγματοποιήθηκε μια εκδήλωση, στην οποία δινόταν και η ευκαιρία στους περαστικούς να δοκιμάσουν 2.500 μήλα yello. Στα καταστήματα, θα υπάρχουν οι “κίτρινες εβδομάδες” για να ενθαρρύνουν με προωθητικές ενέργειες την αγορά του φρούτου.

Το yello θα είναι διαθέσιμο στην αγορά μέχρι τον Απρίλιο.

Ακολουθήστε μας στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Παράδοξα τα ευρήματα μελέτης για το οικολογικό αποτύπωμα των τροφίμων – Η “έκπληξη” των βιολογικών

Για πρώτη φορά γίνεται στοχευμένη σύγκριση για την επιρροή της παραγωγής, της μεταφοράς, και της συσκευασίας.

Τα νιτρώδη άλατα σε τρόφιμα σχετίζονται τώρα και με τον διαβήτη τύπου 2 λέει η Γαλλία

Έρευνα σε πάνω από 100.000 εθελοντές για 15 χρόνια.

Βιολογικά προϊόντα: Μόνο με πιστοποίηση οι εξαγωγές στις ΗΠΑ – Διευκρινήσεις από την  TÜV AUSTRIA Hellas

Η Μ. Αγαπητού της TÜV AUSTRIA Hellas, παραθέτει βήμα βήμα τις νέες προϋποθέσεις και διαδικασίες που απαιτούνται για τις εξαγωγές βιολογικών προϊόντων στις ΗΠΑ.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα