ΑρχικήΝέαΤο μανιφέστο των Ευρωπαϊκών εταιρειών σοκολάτας και ζαχαροπλαστικής

Το μανιφέστο των Ευρωπαϊκών εταιρειών σοκολάτας και ζαχαροπλαστικής

2 λεπτά ανάγνωσης

Το έγγραφο αντιπροσωπεύει τη συλλογική φωνή περισσότερων από 14.000 ευρωπαϊκών εταιρειών παραγωγής σοκολάτας, μπισκότων και ζαχαροπλαστικής, το 99% των οποίων είναι Μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η Caobisco δημοσίευσε το Μανιφέστο CAOBISCO για τον κύκλο πολιτικής της ΕΕ 2024-2029. Αυτό το έγγραφο αντιπροσωπεύει τη συλλογική φωνή περισσότερων από 14.000 ευρωπαϊκών εταιρειών παραγωγής σοκολάτας, μπισκότων και ζαχαροπλαστικής, το 99% των οποίων είναι ΜΜΕ. Το μανιφέστο, υπογραμμίζει τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζει η βιομηχανία μας στην ευρωπαϊκή οικονομία, από την υποστήριξη των τοπικών αλυσίδων εφοδιασμού έως την προώθηση της καινοτομίας και τη διατήρηση υψηλών προτύπων ποιότητας.

- Advertisement -

Ο κλάδος έχει δεσμευτεί να υποστηρίζει τις αξίες της βιωσιμότητας, του δίκαιου εμπορίου και της υπεύθυνης παραγωγής, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι τα προϊόντα \παραμένουν αγαπημένα βασικά προϊόντα στα νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο. Μέσω αυτού του εγγράφου, υποστηρίζονται πολιτικές που προωθούν την ανοιχτή στρατηγική αυτονομία, τον θεμιτό ανταγωνισμό και την ανάπτυξη βιώσιμων αλυσίδων εφοδιασμού. Η caobisco πιστεύει ότι συνεργαζόμενοι με φορείς χάραξης πολιτικής και ενδιαφερόμενους φορείς, μπορούν να οικοδομήσουν ένα ανθεκτικό και ευημερούν μέλλον για την ευρωπαϊκή βιομηχανία σοκολάτας, μπισκότων και ζαχαροπλαστικής.

Το Μανιφέστο είναι διαθέσιμο εδώ.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

ΕΦΕΤ: Αυστηρότερες προϋποθέσεις για τα σεμινάρια χειριστών τροφίμων από 1η Νοεμβρίου – Τι αλλάζει για επιχειρήσεις και φορείς κατάρτισης

Από την 1η Νοεμβρίου αλλάζουν οι διαδικασίες έγκρισης προγραμμάτων κατάρτισης και οι υποχρεώσεις των φορέων υλοποίησης.

Προϊόντα high protein: Γιατί η βιομηχανία τροφίμων δεν μπορεί να ποντάρει για πάντα στην πρωτεΐνη

Από τα γιαούρτια και τα ζυμαρικά μέχρι τα γλυκά και τα σνακ, η πρωτεΐνη βρίσκεται παντού. Μήπως, όμως, η υπερβολική προβολή της αρχίζει να χάνει τη δύναμή της στο ράφι των σούπερ μάρκετ;

Pizza Fan: Βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. με την κρύπτη των 1,1 εκατ. στην γκαρνταρόμπα του ιδιοκτήτη και τον μηχανισμό «κέρασμα»

Η ΕΛ.ΑΣ. παρουσιάζει τον τρόπο λειτουργίας του «κεράσματος», ενώ η εταιρεία απαντά για τις δωρεάν προσφορές.