Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
18.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το Πρώτο Θέμα καλωσορίζει το cibum

ΑρχικήΝέαΤο Πρώτο Θέμα καλωσορίζει το cibum
spot_img
Η αρχισυντάκτρια του cibum.gr Ελένη Τσαγκά μίλησε στο Πρώτο Θέμα για το cibum, το ελληνικό site των food experts. Αναφέρθηκε στο περιεχόμενό του και το όραμά της για αυτό. Όλη η συνέυτευξη ΕΔΩ

‘’Θα ήθελα οι food experts να ενημερώνονται καθημερινά από το cibum.gr Θα ήθελα οι καταναλωτές να βρίσκουν πληροφορίες και απαντήσεις στα ερωτήματά τους σχετικά με την διατροφή. Θα ήθελα οι επιστήμονες τροφίμων και οι επαγγελματίες του χώρου, να έχουν το cibum.gr ως σημείο αναφοράς και να μοιράζονται τις γνώσεις τους μέσα από το site μας για το συνολικό καλό και την ατομική τους πρόοδο. Θέλω να είναι καλοτάξιδο το cibum.gr και να επιτύχει στην αποστολή του για ενημέρωση των ειδικών των τροφίμων και των καταναλωτών.’

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο